17.2 C
Craiova
marți, 21 mai, 2024

Fotbal la vaxx

• Daca i-ar fi reusit fenta cu garsonierele sociale, Dinel Staicu ar fi fost, in fiecare luna, mai bogat cu vreo 1.500 de parai. Iata socoteala: pentru cazarea jucatorilor veniti care cu Gipanu’, care cu Mertanu’, sa bata mingea la Craiova, clubul plateste lunar in jur de 50 de milioane de lei. Grupati toti intr-o scara de bloc, monitorizati si pinditi sa nu fuga noaptea la sprituri si la baieti (la cum joaca, se mai uita femeile la ei?), scorul chiriilor ar fi fost de vreo trei milioane si ceva de lei pentru17 insi. Puneti-va acuma in locul lui Gigi Becali si rezistati sa nu strigati la Dinel: „pentru 1.500 de parai, ma, milogule?“.

• Ee, nu, asta-i o speculatie babeasca, afacerea era mult mai tare. Pasul unu: Dinel preia in chirie de la Bulucea obiectivul. Pasul doi: schimbarea la fata a blocului – citeva galeti cu var alb-albastru, niste amenajari artistice, eventual bustul lui Lenin imediat sub scara, sa faca bau! la Lutu, cind vrea s-o zbugheasca la lautari. Pasul trei: se intruneste consiliul de administratie al clubului, adica Dinel Staicu cu Staicu Dinel, sa calculeze valoarea investitiei. cinci miliarde noua sute, ce sa mai, aproape sase miliarde. Se face devizul si se anexeaza la cererea de cumparare a scarii de bloc. Pasul patru: Bulucea si Voiculescu analizeaza oferta, o gasesc foarte serioasa, foarte importanta pentru oras si fac diferenta de pret; pai, Dinele, daca ai bagat acolo cinci miliarde noua sute tra-la-la, iar blocul face sase miliarde, ar mai ramine vreo saptezeci de milioane de dat. Ti-i esalonam in 15 ani, mai mult nu putem face. Pasul cinci: Dinel, Bulucea si Voiculescu se pupa si dau afacerea pe goarna la Radio Oltenia. Ce e, stimati cititori, am vazut prea multe filme cu Dinel Staicu, nu-i asa?

• Zilele lui Lutu la Craiova sint numarate. I le numara, in fiecare zi, mincatorii de litere de pe pajistea gazetareasca a lui Dinel. Il vor nemtii, minca-v-as! V-ati prins, o mica diversiune negustoreasca marca „bai, vopsitule!“ (impresarul ala care pescuieste folbalisti in balta Internetului). Caterinca fu expediata catre ProSport pentru a se putea intoarce cu greutate in cotetul de presa al lui Dinel, iar de aici, aruncata gugustiucilor sa puna ciocul la ea si sa-l jeleasca pe Lutu: „Doamne, nu-l vindeti, domnu’ Staicu, ce va mai ramine din echipa asta?“ Cestalalt cap de pod al diversiunii era insa Turcia, unde piticul ar trebui sa ajunga zilele astea, sa faca si Marcel Popescu un ban cinstit. Poa’ s-astepte mult si bine sa-l vada pe Lutu ondulindu-se printre ombilicurile turcoaicelor, tot din marafeti luati cu camata va trai Popescu. Caci Lutu nu vrea sa se-amestece cu acei cetateni turbulenti care ne-au cotropit tara si ne-au rusinat mindrele, bai, vopsitule!

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS