10.6 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSport„Vreau sa joc fundas dreapta“

„Vreau sa joc fundas dreapta“

Internationalul roman al echipei spaniole Atletico Madrid, Cosmin Contra, a precizat ca doreste sa evolueze numai ca fundas dreapta, desi antrenorul echipei madrilene, Luis Aragones, i-a spus ca ar putea juca foarte bine si pe un alt post.

„Ma aflu intr-o forma fizica foarte buna, am marcat trei goluri si vreau sa fac lucrurile sa mearga bine. Insa vreau sa evoluez pe postul meu favorit, cel de fundas dreapta. Intotdeauna am jucat pe partea dreapta si nu a existat nici o problema in acest sens. Ma simt mai bine in aparare, desi antrenorul spune ca ma pot descurca foarte bine si pe alt post“, a spus Contra, care a precizat ca tehnicianul Luis Aragones l-a felicitat pentru victoria obtinuta de echipa Romaniei in partida cu nationala Luxemburgului, scor 7-0, din preliminariile Campionatului European din 2004.

Contra a precizat ca, in opinia sa, singurul lucru care lipseste echipei sale sint ocaziile de gol, insa a subliniat ca jucatorii acestei formatii vor reusi sa inscrie multe goluri in urmatoarele partide de campionat.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS