22 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăSportScintei intre vecini

Scintei intre vecini

UFC Electro – PGA Craiova 1-0

• A marcat: Preda ’66-p.

Electro: Rizan – Sandu, Mohora, Dascalu – Tilihoi, Bizu (’46, Vilsan), Rotaru, Preda, Mihalache – Dumitrica (’88, Palea), Patru (’63, Stefanescu). Antrenor: Fl. Cioroianu.

PGA: Irimin – Dinu (’14, Burghiu), Tranculescu, Sodoleanu, Ghita – Surcel, Negrea (’82, I. Anghel), Stanculescu, Raicea – Turcila, Boroiban (’59, Pantelimon). Antrenor: Fl. Oprea.

• Eliminat: Surcel ’90.

• Au arbitrat: T. Mitaru – A. Demetrescu, V. Niculitoiu (toti din Rimnicu Vilcea).

Meciul de simbata, dintre echipele craiovene UFC Electro si Pan Group Armata, nu s-a evidentiat prin spectaculozitate, dar cei 300 de spectatori prezenti pe stadionul din Valea Rosie nu s-au plictisit, ei apreciind ardoarea cu care au luptat jucatorii ambelor formatii. Suporterii au mai fost tinuti in „priza“ si de centralul Toni Mitaru, ale carui decizii curioase au stirnit ilaritate si, uneori, minie in tribune.

Cunoscindu-se foarte bine, cele doua echipe si-au anihilat reciproc intentiile ofensive, singurele ocazii de gol aparind ca urmare a unor actiuni sau greseli personale. Prima oportunitate de a marca i-a apartinut lui Patru (’12), care a scapat de marcaj si de la zece metri a reluat din voleu, peste poarta, centrarea lui Preda. Citeva momente mai tirziu, acelasi Patru a sutat surprinzator de la marginea careului mare, mingea fiind retinuta cu dificultate de catre portarul Irimin.

In minutul 29 a fost rindul „militarilor“ sa puna in pericol poarta adversa, Stanculescu reluind, din mijlocul careului mare, in picioarele lui Rizan, centrarea de pe stinga a lui Raicea. Un minut mai tirziu, Raicea a initiat o noua actiune ofensiva, insa sutul sau de la sase metri lateral stinga a trecut putin pe linga poarta.

Dupa pauza, elevii lui Florin Cioroianu au iesit de la cabine hotariti sa-si fructifice avantajul terenului propriu, iar Dumitrica a ratat prima mare ocazie de gol a partii a doua (’53), sutul sau din mijlocul careului mare fiind respins cu dificultate de Irimin.

In minutul 66, Sandu a patruns vijelios in careu si a fost agatat de Raicea, lovitura de pedeapsa acordata de centralul Mitaru fiind transformata de Preda.

In ultima parte a meciului s-a jucat mai mult la mijlocul terenului, elevii lui Florin Cioroianu, multumiti cu rezultatul inregistrat pe tabela de marcaj, reusind sa inabuse din fasa toate actiunile ofensive al oaspetilor si sa obtina astfel trei puncte importante in lupta pentru suprematie din seria a patra a Diviziei C.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS