1.7 C
Craiova
vineri, 27 ianuarie, 2023
Știri de ultima orăSportFC Oltul, la cea mai categorica victorie de la „renastere“

FC Oltul, la cea mai categorica victorie de la „renastere“

Divizia C, seria a V-a, etapa a 8-a

Oltul Slatina – Oltchim Vilcea 3-0

• Au marcat: Andrei ‘2, Voica ’37, Butaru ’89.

FC Oltul: Tomescu – Mihaiu (’63, Saptelei), Zugravu, Stanescu, Butaru, Ciobanu, Din (’71, Ion Lucian), Andrei, Palade, Voica, Enaru (’65, Rodin Voinea).

Oltchim: Monea – Glavan, Perta, Zgripcea, Ion, Marinescu (’63, Nutu), Giura, Floricu, Constantin, Pufu (’71, Anghelina), Tolbasu (’63, Ciurchi).

• Au arbitrat: I. Turtulete (Videle) – Gh. Popa (Alexandria), N. Raceala (Rosiori de Vede).

• Celelalte rezultate: Forestierul Stilpeni – Minerul Matasari 1-1, Petrolul Stoina – Severnav 1-0, Minerul Motru – Senaco Novaci 2-1, Minerul lupeni – Rarora Vilcea 0-0, Minerul Moldova Noua – Minerul Berbesti 3-0, Dierna Orsova – Building Vinju Mare 6-2, Metalul Otelul Rosu – Petrolul Ticleni 2-2.

Incurajati parca de succesul inregistrat de nationala in meciul cu Luxemburg, cind golurile au venit inca din primul minut de joc, slatinenii de la FC Oltul au intrat simbata pe teren decisi sa termine rapid partida. Lucrurile s-au inscris pe o directie excelenta pentru antrenorul slatinenilor inca din minutul doi, cind Andrei a reusit sa marcheze. Bulversati parca de situatie, vilcenii au atacat furibund, dar tot portarul lor a trebuit sa se descurce in fata ocaziilor clare de gol irosite de slatineni.

Dupa sansele incredibile de gol irosite de Voica (’20) si Butaru (’26), Enaru si-a incercat piciorul drept cu un lob, care a fost la o palma de a majora scorul. In minutul 37, Voica a inscris direct din lovitura libera de la 25 de metri.

La reluare, slatinenii au avut din nou sansa de a schimba cifrele de pe tabela de marcaj, insa penaltiul obtinut de capitanul Butaru a fost irosit de Voica. Chiar cu un minut inainte de sfirsitul meciului, capitanul Butaru le-a readus aminte celor peste 3.000 de spectatori prezenti la stadionul „1 Mai“ din Slatina de ce el este „seful orchestrei“: in urma unei actiuni personale, acesta a reusit sa marcheze un gol de senzatie. Victoria obtinuta de FC Oltul, care este cea mai categorica inregistrata pina acum de elevii lui Gabi Mandalagiu, a urcat echipa de pe locul cinci mai aproape de prima pozitie.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS