10.6 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024

Meci intre vecini

Divizionarele C craiovene UFC Electro si Pan Group Armata se vor intilni astazi, de la ora 11.00, pe stadionul din Valea Rosie, intr-un meci contind pentru etapa a opta din seria a patra a celui de-al treilea esalon. Aceasta partida se anunta a fi viu disputata, ambele echipe propunindu-si sa cistige toate cele trei puncte.

Inaintea etapei de astazi, Electro se situeaza pe pozitia a treia a clasamentului si doreste sa se mentina in partea superioara a ierarhiei din seria a patra. Tinind cont de acest lucru, elevii lui Florin Cioroianu sint obligati sa-i invinga pe concitadinii de la PGA, ba, mai mult, va trebui sa obtina si cit mai multe puncte din deplasare. Tehnicianul trupei din Valea Rosie nu il va putea utiliza astazi pe Dragos Popescu, fundasul oltean fiind suspendat. Electro ar putea aborda partida cu PGA in urmatoarea distributie: Rizan – L. Tilihoi, Rotaru, Mohora, Dascalu, Mihalache – Bizu, Sandu, Preda – Stefanescu, Patru.

Chiar daca, spre deosebire Electro, are alte obiective pentru acest sezon, vizind mentinerea in liga a treia, Pan Group Armata doreste sa-si recupereze, in fieful vecinilor din cartier, punctele pe care le-a pierdut in etapa trecuta, pe teren propriu, in meciul cu Chindia Tirgoviste. Tehnicianul „militarilor“, Florin Oprea, nu il poate folosi pe fundasul Cristinel Tanasie, care este suspendat in urma cartonasului rosu pe care l-a primit in runda a saptea. Pan Group Armata ar putea evolua cu urmatorul „unsprezece“: Irimin – Dinu, Tranculescu, Ghita, Grigore – Surcel, Stanculescu, Negrea, Raicea – Boroiban, Turcila.

Partida de pe stadionul „Electroputere“ va fi arbitrata de o brigada din Rimnicu Vilcea, care este alcatuita din T. Mitaru, A. Demetrescu si V. Niculitoiu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS