13.4 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSport„Sintem o echipa de pluton!“

„Sintem o echipa de pluton!“

– Infringerea de la Bistrita nu este un capat de tara, dar 4-0 este un scor umilitor si surprinzator. Ce zice capitanul echipei?

– Incerc sa uit acest meci. Opinia mea? Exact ceea ce a declarat antrenorul Sandoi, adica in conditiile in care in minutul 26 esti condus cu 3-0, din cauza neconcentrarii in faza defensiva, este normal sa pierzi de o asemenea maniera.

– Chiar cu 4-0?

– Da. Scorul putea sa fie si mai mare!

– Ce s-a intimplat cu Universitatea? Dupa esecul cu Rapid, alb-albastrii au declarat ca la Bistrita vom recupera din punctele pierdute cu giulestenii.

– Nu s-a intimplat nimic anormal, doar ca, trebuie sa recunoastem, posibilitatile echipei noastre sint limitate. Sintem o formatie care nu isi poate permite sa joace doar in sapte sau opt jucatori. Daca echipa nu joaca in 11, va fi infrinta. Sper ca intelegeti ce vreau sa spun. Nici in zece nu ne putem permite sa jucam, dar in sapte sau opt. Toti cei 11 jucatori care intra pe teren trebuie sa fie concentrati la maximum, intr-o forma sportiva deosebita, plus agresivitatea necesara. Din aceste motive, Universitatea este o echipa care ar putea avea probleme nu numai la Bistrita, ci oriunde.

– Cum am putut cistiga in primele trei etape?

– Pai, ce v-am spus pina acum? In momentul in care toti cei care intra in teren se daruiesc ideii de a cistiga, atunci Universitatea este o echipa competitiva. Dar, cind joci cu doua-trei „miini moarte“ randamentul este total diferit.

– Duminica jucam cu FC National. Ce facem?

– Pentru Universitatea, toate meciurile sint grele. Nu trebuie sa pornim de la premisa ca sintem favoriti. Opinia mea este ca in prezent Universitatea este o echipa de pluton, nu una dintre echipele mari ale campionatului. V-am mai declarat, sint motive obiective, noi adunindu-ne in pripa, pe ultima suta de metri. De unde coeziune si de unde experienta competitionala la cei care au venit din esalonul inferior? Si acestia trebuie sa faca saltul valoric de la nivelul Diviziei B la cel al Diviziei A, inclusiv la capitolul mentalitate. Daca aceste probleme nu se rezolva, vom suferi in continuare. Nu fac acum pe criticul, dar asta este realitatea, adica posibilitatile noastre sint destul de limitate. Nu trebuie – si nu trebuia – sa ne imbatam cu apa rece.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS