15.3 C
Craiova
miercuri, 8 mai, 2024

Stiri diverse

SPECULANTI DE BILETE AMENDATI / La partida Universitatea – Rapid, cadrele care au actionat in dispozitivele de ordine au depistat trei tineri care vindeau bilete la pret de specula. Este vorba despre Marius Razvan Neacsu (22 de ani, din Zanoaga), Stefanita Marius Rosoga (17 ani, Breasta) si Marian Emil Chirita (17 ani, Craiova), care au fost sanctionati contraventional cu cite 150.000 de lei amenda. De asemenea, s-a dispus confiscarea a 67 de bilete in valoare de 4.020.000 de lei.

(M.S.)

PANDURII / Purtatorul de cuvint de la Pandurii Tirgu Jiu, Ion Poenaru, a anuntat ca astazi, de la ora 15.00, clubul gojean va organiza prima conferinta de presa. Aceasta ar fi de fapt prima intilnire oficiala cu presa a purtatorului de cuvint numit de conducerea clubului inca de la debutul in campionat. Ion Poenaru a spus ca doreste lamurirea tuturor aspectelor negative referitoare la echipa de fotbal aparute in ultima vreme in presa locala. De asemenea, antrenorul Cojocaru va prezenta si lotul pe care il are la dispozitie in acest sezon. Conducerea de la Pandurii a stabilit ca intilnirile cu ziaristii sa se organizeze saptaminal, in fiecare joi, ideea apartinindu-i antrenorului principal.

(M.P.)

SE DESFIINTEAZA ECHIPA DE VOLEI FEMININ CRAIOVEANA? / Cum Consiliul Local Craiova nu a aprobat decit 700 de milioane de lei pentru sustinerea celor doua echipe de volei din Banie (m, f), formatia feminina Universitatea pare sa fie sacrificata, daca nu chiar desfiintata. Antrenorul Adrian Cotoranu a spus: „Este de-a dreptul de neinteles ce se intimpla. Am promovat in Divizia A, iar acum nu se mai gasesc bani pentru sustinerea in campionat. Formatia este inscrisa in Divizia A, dar exista opinia sa jucam din nou in Divizia B. Auzind aberatia asta, fetele au plecat sa-si caute alte grupari. Acum, n-avem bani, n-avem echipa!“. Consiliul Local Constanta a alocat pentru o echipa locala trei miliarde de lei. Craiova a alocat pentru cele doua formatii o suma mult mai mica.

(I.J.)

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS