15.1 C
Craiova
joi, 9 mai, 2024
Știri de ultima orăSportJean Padureanu: „Un campionat bun, iar Universitatea este de laudat“

Jean Padureanu: „Un campionat bun, iar Universitatea este de laudat“

Alb-albastrii sint de ieri in Ardeal, doua autocare plecind de dimineata – via Tirgu Jiu – spre Cluj-Napoca (echipa mare), respectiv Bistrita (tineretul). Cazati la hotelul „Napoca“, elevii lui Sandoi si Marcu au efectuat ieri dupa-amiaza un usor antrenament, urmat de refacere. In aceasta dimineata este programata, tot in Cluj (teren CAM), ultima sedinta de pregatire premergatoare meciului de miine. Astazi dupa-amiaza oltenii vor ajunge la Bistrita, cazindu-se la hotelul „Bistrita“.

Pentru intilnirea cu echipa „pastorita“ de olteanul Jean Padureanu, Sandoi a anuntat unele modificari in formatie, evitind insa nominalizari: „Este posibil sa apara si alti jucatori in echipa, care n-au mai jucat pina acum“. Oricum, in autocarul tineretului lui Beldeanu si Mogosanu au fost trimisi ieri urmatorii: Leandro, Cr. Bratu, Dunareanu, Vrajitoarea, Clitnovich, G. Serban, Plesan si portarii Nicusor si Stelian Banica. Partida echipelor de tineret se desfasoara astazi, de la ora 11.00, la Nasaud. De ce la Nasaud? Un oficial al Gloriei a explicat: „Am programat meciul in orasul lui Cosbuc din doua motive, unul fiind acela de a proteja terenul din Bistrita. Terenul din Nasaud este bun, cu iarba. Cei de acolo pot urmari un meci interesant de fotbal“.

Daca patronul Dinel Staicu a evitat sa faca pronosticuri pentru meciul cu Gloria, directorul executiv Costel Mitrita a spus ieri: „Cred ca aducem cel putin un punct de la Bistrita. Sigur, dorinta tuturor ar fi sa cistigam. Ar fi foarte bine. Infringerea de duminica ne-a provocat un necaz. Nu este insa o mare suparare. De ce spun asta? S-a vazut duminica ca Rapid a avut o evolutie buna, superioara noua, mai ales in repriza a doua. Reamintindu-mi de repriza a doua a meciului cu Rapid, trebuie sa recunosc ca noi am avut plumb in picioare. Sint de acord ca Rapid este echipa momentului, insa afirm ca lotul Universitatii este mai bun decit al giulestenilor“. Chestionat asupra subscriptiei publice pentru FC Universitatea, oficialul oltean a punctat: „Sint dezamagit: pina marti s-au cumparat doar 250 de actiuni, pardon 2.500. S-au mai cumparat si astazi (ieri – n.r.), asa ca treceti in ziar vreo 4.000 de actiuni a 100.000 de lei bucata. Nu gasesc un raspuns logic in privinta acestui dezinteres al oamenilor si al altor potentiali cumparatori pentru echipa lor de suflet. De fapt, 100.000 de lei pe actiune reprezinta, intr-un fel, un simbol. De aceea nu inteleg dezinteresul oamenilor“.

Vorbind despre partida de miine (16.00, ProTv), boss-ul Gloriei, Jean Padureanu, a spus ieri pentru GdS: „Gloria – Universitatea este un meci mai deosebit decit cele care au fost pina acum intre cele doua formatii. Ma refer la pozitia actuala a Universitatii, la startul ei bun din acest campionat. Nu neglijez insa nici faptul ca si Gloria a evoluat pina acum bine si foarte bine. Ca atare prevad un meci destul de atractiv. Ar trebui sa cistige cel care joaca cel mai bine. Bineinteles, imi doresc victoria Gloriei“. Cunoscut ca un influent om din fotbalul romanesc, „Lord“-ul a punctat despre actualul campionat: „Per total, este un campionat bun. Si cu un bonus pentru unele echipe, printre care si Universitatea Craiova“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS