14.4 C
Craiova
vineri, 3 mai, 2024
Știri de ultima orăSportExtensiv s-a scos la Resita

Extensiv s-a scos la Resita

CSM Resita – Extensiv 1-2

• Au marcat: Caprariu ’48 / Cristescu ’15, Scarlat ’35.

CSM: Zimmermann – Ciucur, Caprariu, Miclea, Dianu – Almasan, Doana (’62, Szijj), Lazarovici (’33, Bercsenyi), Balace (’46, Badoiu) – Zaharia, Serban. Antrenor: R. Sandu.

Extensiv: Stoianov – Mihai, Cotora, Ciobanu, Ciuca – Malaele (’54, Pirvu), Vancea, Saceanu, Cristescu (’87, Musat) – Scarlat (’71, Stamin), Murgan. Director tehnic: I. Marginean.

• Au arbitrat: S. Saftoiu – Al. Nicolae, C. Safta.

• Avertismente: Dianu, D. Miclea / Ciobanu, Scarlat, Ciuca, Stoianov, Saceanu, Vancea.

• Filmul golurilor: min. 15, 0-1: de la 11-12 m, Cristescu l-a invins cu un sut sec pe portarul gazdelor; min. 35, 0-2: Scarlat a inscris dintr-o lovitura libera de la 20 m; min. 48, 1-2: Ciucur a executat un corner, iar Caprariu a marcat cu capul.

Oltenii si-au dezvaluit intentiile inca din primele minute, punind stapinire pe joc, linia mediana craioveana fiind superioara celei a gazdelor si asaltind in dese rinduri poarta lui Zimmermann. Ca atare, in prima repriza, care a fost dominata categoric de Extensiv, scorul era favorabil oaspetilor, care au marat doua goluri prin Cristescu si Scarlat, dar au ratat si alte numeroase ocazii favorabile. Resitei i s-a anulat un gol in minutul 25 pe motiv de ofsaid, cind Almasan reusise sa marcheze.

Partea secunda le-a apartinut gazdelor, care au indraznit mai mult in ofensiva, mai ales ca oaspetii s-au retras in propria jumatate de teren, incercind sa conserve rezultatul de pe tabela. Resita a redus din diferenta imediat dupa pauza, prin Caprariu, dupa care a sperat sa obtina un rezultat de egalitate, dar Stoianov a avut citeva interventii salutare. Victorie meritata a Extensivului, echipa care a fost condusa excelent din teren de Silvian Cristescu, revenit simbata in formatia olteana. Extensiv putea sa-si mareasca avantajul in final, insa Stamin si Pirvu s-au jucat cu marile ocazii avute.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS