16.5 C
Craiova
marți, 14 mai, 2024
Știri de ultima orăSportPandurii se duc peste „Sapaliga“

Pandurii se duc peste „Sapaliga“

FC Bihor – Pandurii
• Stadion „Otelul“ Stei.
• Formatii probabile:
FC Bihor: Rotaru – Mihut, Mauta, Munteanu – Dita, Fele, Cringureanu, Sfirlea, Naidin – Csehi, Gado. Antrenor: I. Marin.
Pandurii: Hirsu – Amzucu, Negrila, Radoi – C. Popescu, Arcanu, I. Stefan, Arcanu, Trofin – Ad. Popescu, Vintilescu. Antrenor: O. Cojocaru.
• Vor arbitra: V. Ionita – C. Florescu, B. Ganea (toti din Bucuresti).

Dupa trei etape din actuala editie de campionat, echipa Pandurii intilneste una dintre pretendentele la un loc in Divizia A, FC Bihor. Fotbalistii lui Octavian Cojocaru nu sint dispusi sa cedeze in fata bihorenilor lui Ion Marin, zis „Sapaliga“, antrenor care a pregatit in trecut si echipa gorjeana.

Lotul de la Pandurii este complet prin revenirea la antrenamente a lui Cristi Popescu, accidentat la meciul cu CSM Resita si apoi suspectat de apendicita (care nu a fost decit o indigestie). In aceasta saptamina, jucatorul s-a pregatit alaturi de echipa, intrind pe teren la meciul de joi. O schimbare se preconizeaza in primul „unsprezece“, prin titularizarea lui Vintilescu, care a realizat „dubla“ in meciul cu Baia Mare. Meciul se va juca la Stei, pe terenul Otelului din localitate, echipa bihoreana avind de ispasit patru etapa de suspendare, dupa incidentele de la meciul cu Apulum.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS