14.4 C
Craiova
vineri, 3 mai, 2024
Știri de ultima orăSportCu Cristescu la atac!

Cu Cristescu la atac!

In vederea meciului de miine, cu CSM Resita, lotul divizionarei B din Parcul „Romanescu“ a intrat miercuri seara in cantonament la motelul Terasa Baniei, iar in aceasta dimineata se va indrepta spre Caransebes. Oltenii vor efectua un antrenament in respectivul oras si tot acolo vor innopta, urmind sa se deplaseze spre Resita in ziua partidei.

Silvian Cristescu, jucatorul care a semnat in aceasta vara un angajament cu gruparea olteana, a venit ieri in Banie, unde a participat la antrenamentul condus de trioul tehnic Marginean-Neagoe-Bita, iar aseara a intrat si el in cantonament. Dupa o jumatate de sezon petrecuta in curtea Stelei, Cristescu va imbraca din nou tricoul Extensivului, formatie cu care spera sa revina in primul esalon fotbalistic. Fara indoiala, Cristescu va aduce un plus de tehnicitate gruparii craiovene.

Singurul jucator din lot care acuza unele probleme medicale este fundasul Robert Ghindeanu, insa oficialii clubului au afirmat ca miine acesta va putea evolua in intilnirea cu banatenii.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS