17.9 C
Craiova
vineri, 17 mai, 2024
Știri de ultima orăSportReal Madrid debuteaza la Roma

Real Madrid debuteaza la Roma

Incepind de astazi si pina pe 28 mai 2003, cind se va disputa finala, 32 de echipe se lupta pentru cucerirea trofeului Ligii Campionilor. Asta-seara si miine sint programate partidele primei etape din faza intii a celei mai titrate competitii europene intercluburi. Astazi intra in competitie formatiile din primele patru grupe (A, B, C si D), meciurile din celelalte grupe disputindu-se miine.

Cea mai interesanta partida din aceasta seara este AS Roma-Real Madrid, care va fi transmisa in direct, de la ora 21.30, de Pro TV. Gazdele au pierdut intilnirea din etapa a doua a campionatului italian, 1-2, cu Bologna, sustinuta in deplasare. Real Madrid a jucat simbata in deplasare, cu Betis Sevilla, meciul fiind intrerupt insa in minutul 43, la scorul de 1-0 pentru gazde, din cauza unei pene de curent. Iata ca nu doar giulestenilor li se stinge nocturna cind le este lumea mai draga! Jucatorii madrileni au fost primiti ieri, la Castelul Gandolfo, de Papa Ioan Paul al II-lea,

Iata programul complet al meciurilor din aceasta seara: Grupa A: AJ Auxerre – PSV Eindhoven, Arsenal Londra – Borussia Dortmund; Grupa B: FC Valencia – Liverpool, FC Basel – Spartak Moscova; Grupa C: KRC Genk – AEK Atena, AS Roma – Real Madrid; Grupa D: Rosenborg Trondheim – Inter Milano, Ajax Amsterdam – Olympique Lyon.

Dupa desfasurarea primei faze a grupelor, echipele care se vor situa pe primele doua locuri in fiecare grupa vor continua competitia. Formatiile care se vor clasa pe pozitia a treia vor juca in turul al treilea al Cupei UEFA, in timp ce echipele de pe ultimul loc vor fi eliminate din competitiile europene.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS