15.1 C
Craiova
marți, 21 mai, 2024
Știri de ultima orăSportRapid isi masoara fortele cu Vitesse Arnhem

Rapid isi masoara fortele cu Vitesse Arnhem

In cadrul primei manse a turului intii al Cupei UEFA, formatia Rapid Bucuresti va juca in aceasta seara, in deplasare, in compania olandezilor de la Vitesse Arnhem, formatie la care este legitimat fostul rapidist Stefan Nanu. Partida de pe superbul stadion „Gelredome“ din Arnhem va incepe la ora 19.00 si va transmisa in direct de TVR 1.

Tehnicianul Rapidului, Mircea Rednic, aflat de simbata in Olanda pentru a „spiona“ jocul adversarilor, spera sa poata alinia cea mai buna formula de echipa, in care sa figureze Dolha si Schumacher, menajati la partida din campionat, cu Poli AEK Timisoara, scor 3-0, disputata in devans.

Vitesse Arnhem a disputat in devans meciul de campionat, cu Roosendaal, de pe propriul teren, pe care a invins-o cu 3-0. Accidentat de mai bine de o luna, olteanul Stefan Nanu nu poate evolua la formatia gazda in confruntarea cu fosta sa echipa. Antrenorul giulestenilor ar putea trimite pe teren urmatoarea distributie: Dolha – Iencsi, Maftei, Soava, Rat – Maldarasanu, Sabau, Schumacher, Ilyes, Godfroid – Bratu. Partida va fi arbitrata de turcul Erol Ersoy.

Cealalta formatie din Romania calificata in aceasta faza, FC National, va juca joi seara, pe propriul teren, cu olandezii de la Heerenveen.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS