17.2 C
Craiova
marți, 21 mai, 2024
Știri de ultima orăSportAsteptindu-i pe giulesteni

Asteptindu-i pe giulesteni

In ultimele cinci editii de campionat, FC Arges a fost „nasul“ Universitatii (1-0, 2-0, 2-0, 3-0, 1-0), oltenii nereusind sa inscrie nici un gol. Simbata, Argesul a vrut enorm sa sparga gheata in fata liderului, dar cei care au spart-o au fost oltenii: dupa atitia ani de „seceta“, Ovidiu Stinga a marcat doua goluri in Trivale, ultimul inscris cu citeva secunde inainte de fluierul final al centralului Sorin Altmayer. „Am pierdut doua puncte, nu am cistigat unul!“, a spus, dupa meci, MVP-ul partidei din Trivale, Ovidiu Stinga.

„Am avut meciul in mina, puteam sa luam toate cele trei puncte. Pina la urma am luat unul, ceea ce este totusi bine“, a spus si Emil Sandoi. Au dreptate cei doi, dar daca nu venea faza aceea creata in prelungiri de Leandro si Sava, si transformata de Stinga, cine stie daca nu cumva astazi eram pe locul doi!

Pitestenii l-au acuzat pe arbitru

Armeanu’ si oficialii pitesteni au contestat si acest gol, Viorel Ilinca declarind ca Stinga ar fi executat lovitura libera dupa scurgerea celor trei minute de prelungiri. L-au acuzat insa vehement pe Altmayer pentru faza controversata din care T. Petre, talonat de Sansiro Ciocoi, a cazut in careu, gazdele solicitind penalti. Parerile sint insa impartite, cei mai multi opinind ca Altmayer a avut dreptate. Ceea ce n-am observat cu atentie in timpul meciului a fost insa un penalti neacordat Universitatii! Badea a patruns in suprafata de pedeapsa a gazdelor si a fost faultat de M. Radu, la scorul de 2-1. La emisiunea de sport „Procesul etapei“, aproape in unanimitate parerile au fost ca Universitatii trebuia sa i se acorde penalti. Pentru prestatia sa la meciul din Trivale, arbitrul Sorin Altmayer a primit nota sase din partea observatorului intilnirii, Adrian Porumboiu.

Vladoiu a fost invoit ieri

Ieri dupa-amiaza oltenii au avut primul antrenament, duminica fiind zi libera. Vladoiu a fost invoit pentru ieri. Astazi sint programate doua sedinte de pregatire. De vineri se intra in cantonament, duminica fiind derbiul cu Rapid. Neinvinsi pina in prezent, fotbalistii lui Sandoi vor le ofere duminica suporterilor un spectacol placut si, ceea ce este mai important, inca o victorie, care i-ar mentine pe prima pozitie a clasamentului.

Miine, Alin Vigariu implineste 22 de ani, exact cite meciuri a contabilizat pina acum in Divizia A. In prezent, tinarul atacant oltean este refacut dupa o accidentare destul de serioasa si toata lumea il asteapta sa marcheze cit mai multe goluri pentru gruparea alb-albastra!

Nu vine nici un portar strain

Contactat telefonic, patronul Universitatii, Dinel Staicu, a infirmat zvonurile privind un posibil transfer in perioada de „minimercato“ a unui portar din strainatate: „Deocamdata, nu! Am mai spus-o, dorim sa-l readucem din iarna la Universitatea pe portarul Tibi Lung.“

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS