15.9 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSport„U“ Petrolul Craiova - Steaua

„U“ Petrolul Craiova – Steaua

Derbiul se joaca in Sala Sporturilor din Valea Vlaicii (duminica)

Reveniti acolo unde le este locul (Liga Nationala), handbalistii craioveni asteapta cu interes debutul in editia 2002/2003, mai ales ca programul turului le-a „scos“ in prima etapa un adversar titrat, Steaua. Partida se va desfasura duminica, ora 10.30 in noua Sala a Sporturilor din Valea Vlaicii.

„U“ Petrolul (formatia probabila): Coada – Stinga, Coman, Soanca, Ene, Ov. Pavel, Bucur. Revenit in Romania, fostul international Titel Raduta (ultima oara in Elvetia) astepta ieri sa ii soseasca din Elvetia cartea verde, pentru a fi transferat la „U“ Petrolul, situatie in care ar putea juca duminica impotriva Stelei.

Sebastian Dobeanu, antrenor secund, a declarat: „Speram sa debutam cu dreptul in Liga, adica sa cistigam meciul cu Steaua. Asta presupune o mobilizare deosebita a jucatorilor. Stim ca si publicul din Banie va fi de partea noastra, asa ca sperante exista. De fapt este primul nostru meci oficial in noua sala din Valea Vlaicii. Vrem o victorie de moral, pentru puncte cit si pentru acesti admirabili suporteri“.

Lotul oltenilor pentru acest sezon – pregatit de antrenorii Paul Stuparu si Sebastian Dobeanu – mai cuprinde pe: Rusu, Ciulei (portari), G. Florea, Fl. Pavel, Mincu, Vaduvan, Marinica, A. Dumitru (ultimul, nelegitimat inca, este junior).

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS