12.6 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportPandurii sint favoriti

Pandurii sint favoriti

Pandurii – FC Baia Mare

• Stadion „Municipal“ din Tirgu Jiu, ora 11.00.

• Formatii probabile:

Pandurii: Hirsu – Rotaru, Negrila, Radoi – Mocioi, Nicolaescu, Iulian Stefan, Arcanu, Trofin – A. Popescu, Litoiu. Antrenor: O. Cojocaru.

FC Baia Mare: Farkas – Mihu, Ciocan, Colar – Ciortea, Porav, Tiplea, Marincean, Molnar – Vasilache, Iatu. Antrenor: I. Tataran.

Pentru acest joc, antrenorul gorjenilor, Octavian Cojocaru, nu poate conta pe doi dintre tirulari, Cristi Popescu si Amzucu fiind inca nerefacuti dupa accidentarile suferite in meciurile precedente. In privinta lui Amzucu, antrenorul Cojocaru se declara totusi optimist, deoarece fundasul si-a reluat antrenamentele si este posibil ca el sa joace astazi.

In ceea ce priveste oaspetii de la Baia Mare, si acestia au probleme de lot, Vlasiu, Veres si Dumitrascu fiind accidentati, iar Peres si Spataru fiind exclusi din lot pentru o perioada de antrenorul Ioan Tataran din cauza randamentului slab din ultimele meciuri. Spre deosebire de gorjeni, care nu mai efectueaza cantonamente inainte de meciuri, baimarenii au fost dusi inca de miercuri la Scipomar, iar ieri au sosit la Tirgu Jiu.

In ceea ce priveste comunicarea cu presa, purtatorul de cuvint al echipei gorjene isi dovedeste in continuare inutilitatea, Ion Poenaru necomunicind de la inceputul campionatului nici o informatie oficiala presei.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS