22 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportInvazie cu risc maxim

Invazie cu risc maxim

Craiova freamata. Echipa este pe primul loc si o deplasare la Pitesti este floare la ureche pentru olteni. Ca si la meciul cu Steaua, suporterii sint invitati sa-si sustina favoritii si tocmai de aceea Pitestiul se pregateste parca de razboi.

Cum era de asteptat, conducerea celor de la FC Arges incearca sa ridice baricade si a declarat raspicat ca nu va dona adversarilor decit 1.600 de bilete, asa cum scrie la regulament. Aud insa ca oltenii s-au adaptat si bat deja drumul Pitestiului pentru a-si procura bilete, constienti ca 1.600 nu vor astimpara simbata nevoile microbistilor din Banie.

Totusi, o invazie de citeva mii de olteni este riscanta, mai ales dupa ce LPF a amendat drastic proasta organizare a derbiului cu Steaua. E dificil sa constientizezi un intreg puhoi de oameni ca orice scandal, aproape inevitabil in astfel de cazuri, mai ales ca provocari vor fi cu duiumul, ar insemna practic un dezastru pentru Universitatea.

Pentru ca acel avertisment pe care l-am primit dupa meciul cu Steaua inseamna ca sintem oricind in pericol sa ne suspende terenul! Iar acest lucru se poate intimpla chiar si judecind fapte pe care suporterii le comit in deplasare.

Cum oamenii nu pot fi opriti sa mearga la meci, s-ar impune ca sefii clubului oltean sa ceara masuri suplimentare de siguranta. Sa le explice miilor de suporteri care merg la Pitesti cum sa se comporte civilizat va fi cam greu, daca nu imposibil. In schimb, Universitatea ar trebui sa-si protejeze interesele, solicitind politiei si jandarmeriei din Banie sa sporeasca efectivele care ii vor insoti pe craioveni in Trivale. Altfel, daca ne bazam pe eficienta fortelor de ordine din Pitesti, s-ar putea sa o patim tocmai din cauza „subiectivitatii“ minuitorilor de bastoane din orasul lui Dobrin…

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS