19.8 C
Craiova
luni, 13 mai, 2024
Știri de ultima orăSportDebutul Diviziei D Gorj s-a aminat cu o saptamina

Debutul Diviziei D Gorj s-a aminat cu o saptamina

Desi in week-end ar fi trebuit sa se dea startul in Divizia D gorjeana, conducerea Asociatiei Judetene de Fotbal Gorj a aminat cu o saptamina debutul in noua editie de campionat. Motivul aminarii l-a constituit numarul mai mare de echipe care au solicitat inscrierea in ultima saptamina, omologarea terenurilor neputind fi demarata la timp.

Depunerea cererilor de inscriere ar fi trebuit sa fie finalizata inainte cu doua saptamini, insa termenul a fost prelungit de AJF deoarece nu se inscrisesera decit opt echipe. De altfel, conducerea asociatiei gorjene a fost ocupata in ultima vreme si cu alte activitati, in ultimele saptamini observatorii sustinind examenul de licenta, iar arbitrii fiind testati fizic si teoretic.

Echipele inscrise in Divizia D vor fi stabilite astazi

Comisia de omologare a inceput deja vizitarea terenurilor de joc, atit la Onoare, cit si la Divizia D, fiind alcatuite in acest sens patru trasee pe care membrii comisiei au lucrat. Rezultatele acestei actiuni vor fi cunoscute astazi, cind Biroul Executiv al AJF va analiza starea terenurilor si va hotari daca acestea indeplinesc conditiile de omologare stabilite in Adunarea Generala (suprafata de joc corespunzatoare, gard imprejmuitor, vestiare pentru oaspeti si arbitri, banci de rezerve, grup sanitar etc.). Cert este ca, indiferent de cite echipe din cele 16 care solicita inscrierea vor indeplini conditiile minime solicitate, campionatul va incepe duminica, 15 septembrie.

Cele 16 formatii care au optat pentru inscrierea in Divizia D sint Minerul Motru II, Energetica Tismana, Recolta Balesti, Energia Turceni, MVM Dragutesti, Sitex Pestisani, Viitorul Plopsoru, Avintul Baia de Fier, Rostramo Tirgu Jiu, Pandurii Sadu, Dinamo Inter Stanesti, Gaz Etan Turburea, Minerul Rovinari, Bistrita Pestisani, Minerul Urdari si Unirea Dragotesti.

In ceea ce priveste categoria Onoare, de unde au plecat spre Divizia D patru echipe, numarul asociatiilor doritoare sa-si inscrie echipele in campionat a crescut la noua: Dumbrava Cilnic, Viitorul Glogova, Viitorul Catune, AS Ionesti, AS Danesti, Vulturii Negri Tirgu Jiu, Elcomex Strimba Jiu, Minerul Albeni si Gilortul Bengesti.

Dupa sedinta de astazi a Biroului Executiv, miine va avea loc o intilnire cu delegatii tuturor echipelor pentru a se comunica rezultatul omologarilor si pentru a se efectua tragerea la sorti a jocurilor din noua editie de campionat.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS