14.8 C
Craiova
duminică, 12 mai, 2024
Știri de ultima orăSportCraiovenii au mincat jar dupa pauza

Craiovenii au mincat jar dupa pauza

In meciul de simbata cu Petrolul Dragasani, jucatorii echipei UFC Electro au jucat in echipamentul formatiei Vitesse Arnhem, care a fost oferit de fostul fotbalist al gruparii din Valea Rosie, Stefan Nanu. Se pare ca noul echipament le-a purtat noroc jucatorilor craioveni, ei reusind sa se impuna clar, cu scorul de 3-0, in fata echipei vilcene.

Elevii lui Florin Cioroianu au inceput destul de slab partida de simbata, dindu-le posibilitatea fotbalistilor din Dragasani sa preia initiativa. Prima ocazie a meciului i-a apartinut lui D. Dumitrescu, care a primit o pasa in careu si, dupa ce a driblat un fundas, a sutat pe linga poarta (’20). Patru minute mai tirziu, Mutiu a sutat puternic de la 16 metri, dar a gresit cu putin tinta. Treziti din amorteala, fotbalistii craioveni au trecut la cirma jocului si, dupa sutul lui Bizu, care a trecut milimetric pe linga stilpul din stinga al portii lui Teodorescu (’25), Liviu Patru a reusit sa deschida scorul cu o „torpila“ expediata de la 20 de metri (’36).

In partea a doua a partidei, elevii lui Florin Cioroianu au controlat cu autoritate ostilitatile din teren, oaspetii neavind decit o singura actiune mai periculoasa prin Mutiu, al carui sut din careu a fost respins de linga bara de catre Rizan (’47). Dupa ce Bizu (’51), Patru (’60) si Serban (’75) au irosit bune oportunitati de a marca, Mihalache a majorat diferenta la 2-0 (’76), expediind mingea de la 20 de metri lateral stinga in coltul lung al portii lui Teodorescu. Scorul final al partidei a fost stabilit in minutul 84 de catre Serban, care a primit o pasa in adincime si, dupa ce a driblat portarul, a inscris in poarta goala.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS