27.8 C
Craiova
luni, 10 iunie, 2024
Știri de ultima orăSportPandurii - Universitatea 0-1 (0-0)

Pandurii – Universitatea 0-1 (0-0)

Stadionul „Municipal“ din Tirgu Jiu a fost arhiplin ieri, divizionara B „Pandurii“ primind vizita liderului Diviziei A, Universitatea. Oaspetii, aflati in cantonament de pregatire pe Valea Oltului, au cistigat cu 1-0 prin golul inscris de Ovidiu Stinga (’55). A fost o atmosfera de sarbatoare in tribunele neincapatoare ale „Municipalului“ (a fost inclusiv cunoscuta fanfara din Tirgu Jiu), iar Emil Sandoi – care a pregatit Pandurii in sezonul trecut – a fost ovationat de suporteri. Pentru ambele formatii a fost o partida de verificare utila, destul de echilibrata, mai ales in prima repriza. La reluare alb-albastrii s-au impus si au cistigat pe merit.

Pandurii: Hirsu – Rotaru, Negrila, Radoi – Arcanu, Nicolaescu, Mocioi, I. Stefan, Trofin – Adi Popescu, Litoiu. Au mai intrat: Balaet, Serbanoiu, Nicola, Em. Gugu, Cristea, Vintilescu, Lapadat.

Universitatea: Urai – Vochin, Dunareanu, G. Serban – Dragomir, C. Nica, A. Calin, Leandro, S. Ciocoi – McBreen, Verdes. Au mai jucat: Agachi, R. Miclea, Plesan, Ursu, Bratu, Papura, Badea, Stinga, Vladoiu. Nu au fost folositi: Lutu, Vigariu si N. Banica.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS