21.6 C
Craiova
marți, 21 mai, 2024
Știri de ultima orăSportUniversitatea trage de Gabi Popescu!

Universitatea trage de Gabi Popescu!

Alte nume grele care s-ar afla in vizorul conducerii: Prunea, Trica si… Gica Popescu

Constienti ca intre echipa de baza si rezerve diferenta valorica este destul de maricica, membrii din staff-ul lui Dinel Staicu – Costel Mitrita, Corneliu Stroe, dar si Jean Nitulescu, cel despre care se vorbeste ca va deveni vicepresedinte – au inceput deja sa caute variante pentru intarirea serioasa a lotului.

Printre cei vizati sa imbrace tricourile Universitatii s-ar afla nume grele, fiind preferati, se spune, jucatori care s-au format in pepiniera alb-albastrilor. Prima tinta ar fi Gabi Popescu, cel mai bun mijlocas din campionat in sezonul trecut, cind activa la FC National, care a plecat la inceputul verii in Coreea de Sud, la Samsung Blue Wings. Se zvoneste ca Popescu ar fi fost deja contactat si ca s-ar fi aratat dispus sa revina acasa, daca oltenii vor reusi sa rezolve problemele complicate legate de angajamentul sau cu Samsung.

Apoi, in „minimercato“, n-ar fi exclus ca sefii Universitatii sa intre in negocieri cu Steaua pentru transferul lui Trica, mai ales ca socrul lui Eugen, marele Ilie Balaci, este zarit destul de des in anturajul lui Staicu, Mitrita, Stroe si Nitulescu.

Surse din Capitala sustin ca inclusiv Prunea ar agrea sa revina in Banie, el regretind si acum ca in vara a plecat la Bacau, o alegere care i-ar putea bloca insa orice tentativa de a sosi la Universitatea in acest campionat. Stiti dumneavoastra, regulamentele…

In sfirsit, o problema mult mai delicata este cazul Gica Popescu. Dupa ce a acceptat recent sa semneze cu Dinamo, „Baciul“ s-ar afla acum intr-o situatie dificila si multi apropiati de-ai sai sustin ca regreta cu adevarat pasul pe care l-a facut in „Stefan cel Mare“. Apoi, saptamina trecuta, senatorul Adrian Paunescu l-a avertizat pe Gigi Netoiu ca va face presiuni imense pentru ca „Baciul“ sa revina acolo unde ii este locul, la Universitatea. Se aude ca Paunescu nu a stat cu miinile in sin si, fiind sprijinit si de alti oameni politici, n-ar fi exclus ca macar din primavara sa-i reuseasca „mutarea“ cu Gica Popescu. Chit ca aici ar fi o problema cu regulile LPF, pe care insa Staicu si ceilalti le-au driblat elegant in cazul lui Jean Vladoiu…

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS