17.9 C
Craiova
vineri, 17 mai, 2024

Victorie dificila

Divizia C, seria a IV-a, etapa I

PGA Craiova – Petrolul Videle 1-0

• A marcat: Turcila ’20

PGA: Irimin – Tanasie, Tranculescu, Ghita – C. Dinu, Pantelimon (’84, Ilie), Negrea, Stanculescu, Surcel – Boroiban (’69, Bazavan), Turcila. Antrenor: Fl. Oprea.

Petrolul: D. Mihai – Stan, Grosu, Marcu, Tabarana, Tanase – C. Gheorghe, Botea, Chiru – S. Petre, Cl. Zaharia (’77, Ene). Antrenor: C. Nita.

• Au arbitrat: D. Iacob – M. Nicoara, D. Miholcea.

• Celelalte rezultate: Petrolul Tirgoviste – Dacia Mioveni 0-2, Alpan Tirgoviste – Fulgerul Leresti 3-0, Rova Rosiori – Dunarea Zimnicea 1-1, Progresul Caracal – Flacara Moreni 0-2, Petrolul Dragasani – Chindia Tirgoviste 0-2.

• Etapa viitoare: Dacia Mioveni – Pan Group Armata Craiova, Fulgerul Leresti – Petrolul Tirgoviste, Curtea de Arges – Alpan Tirgoviste, Dunarea Zimnicea – „GP“ Craiova, Flacara Moreni – Rova Rosiori, Chindia Tirgoviste – Progresul Caracal, Electro Craiova – Petrolul Dragasani, Petrolul Videle – Turris Magurele.

Toti cei implicati in destinele divizionarei C Pan Group Armata Craiova au asteptat cu teama meciul de simbata cu Petrolul Videle. Pe linga faptul ca echipa craioveana are lotul considerabil slabit fata de sezonul trecut, tehnicianul oltenilor, Florin Oprea, nu i-a putut utiliza in partida de simbata pe Burghiu, Grigore si Raicea, care sint accidentati.

In aceste conditii, formatia craioveana a inceput meciul prudent, construind cu migala la mijlocul terenului si nelasindu-se nici o clipa descoperita in aparare. Cum oaspetii au adoptat si ei aceeasi tactica, prima repriza a fost destul de anosta, fara actiuni periculoase la cele doua porti. Totusi, elevii lui Florin Oprea au reusit sa deschida scorul in minutul 20 prin Turcila, care a inscris cu capul de la sase metri, reluind centrarea lui Tanasie si profitind de iesirea gresita din poarta a lui D. Mihai.

Partea a doua a partidei a fost mult mai animata, oaspetii atacind sustinut in speranta obtinerii egalarii. Fotbalistii din Videle au avut doua bune oportunitati de a marca, dar balonul trimis cu capul de Marcu a fost respins de Ghita de pe linia portii (’65), iar mingea expediata de Botea din marginea careului mare a izbit transversala (’75). La rindul lor, oltenii au avut o mare ocazie de a se desprinde pe tabela de marcaj, dar Pantelimon, care a scapat pe contraatac, a sutat de la 16 metri putin pe linga poarta.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS