17.2 C
Craiova
marți, 21 mai, 2024
Știri de ultima orăSportOaspetii au scapat usor

Oaspetii au scapat usor

Turris Magurele – UFC Electro 0-0

UFC Electro: Rizan – L. Tilihoi, D. Popescu, Sandu, Rotaru, Mihalache – Vilsan (’64, Palea), Bizu (’65, Dumitrica), Preda – Stefanescu (’60, Fl. Serban), Patru. Antrenor: Florin Cioroianu.

• Au arbitrat: I. Zimbresteanu – Fl. Stanescu si P. Terteleac.

Desi echipa sa a obtinut un punct pe terenul formatiei Turris Turnu Magurele, tehnicianul divizionarei C craiovene UFC Electro, Florin Cioroianu, a spus ca este nemultumit de rezultatul inregistrat la sfirsitul celor 90 de minute de joc.

„Jocul elevilor mei, care au reusit sa controleze meciul de la un capat la altul, m-a multumit. Daca s-ar fi facut o statistica la aceasta partida, cred ca Electro a avut mingea in posesie mai mult de 80 % din timpul de joc. Din pacate, jucatorii mei nu s-au concentrat suficient in fazele de finalizare si au ratat la Turnu Magurele cit pentru cinci meciuri. Acest lucru m-a nemultumit foarte mult pentru ca ne-a privat de o victorie pe care o meritam cu prisosinta“, a spus antrenorul craiovean.

„Campionul“ ratarilor in acest meci a fost Stefanescu, care a irosit trei mari ocazii de gol. La fel de ineficienti in fata portii adverse s-au dovedit a fi si Bizu, Patru si Preda, ultimii doi trecindu-si in cont si cite o bara.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS