17.9 C
Craiova
vineri, 17 mai, 2024
Știri de ultima orăSport„Cobra“, „Briliantul“ si „Clau-gol“ au avut un week-end fericit

„Cobra“, „Briliantul“ si „Clau-gol“ au avut un week-end fericit

Sfirsitul saptaminii trecute a fost cu noroc pentru trei dintre fotbalistii romani care sint in atentia selectionerului Iordanescu pentru meciurile pe care reprezentativa tricolora le va sustine in preliminariile Campionatului European din 2004. Este vorba despre Adrian Ilie, Adrian Mutu si Claudiu Niculescu, jucatori care si-au gasit in week-end angajamente la echipe de club din Spania si Italia.

Responsabilii clubului spaniol Deportivo Alaves au confirmat ca au ajuns la un acord privind transferul atacantului oltean Adrian Ilie. Conducatorii gruparii spaniole nu au dorit sa precizeze durata contractului si nici valoarea acestuia, aceste detalii urmind sa fie date publicitatii astazi, cu ocazia prezentarii oficiale a jucatorului roman. Adrian Ilie, care are 28 de ani, va efectua astazi vizita medicala, dupa care va semna contractul cu gruparea Deportivo Alaves, la care mai evolueaza jucatorul roman Bogdan Mara.

La rindul sau, atacantul roman al echipei Hellas Verona, Adrian Mutu, a semnat un contract pentru cinci ani cu gruparea din Seria A AC Parma, s-a anuntat simbata pe site-ul oficial al clubului din Parma. Pe site-ul gruparii parmegiane se mai scrie ca jucatorul roman, cunoscut sub numele de „Briliantul“, a debutat la echipa FC Arges Dacia Pitesti, dupa care s-a transferat la formatia Dinamo Bucuresti, pentru care a marcat 22 de goluri in 32 de partide. In decembrie 1999, Mutu a fost transferat la Internazionale Milano, fiind achizitionat ulterior de gruparea Hellas Verona, echipa pentru care a marcat, in sezonul trecut, 12 goluri in 32 de partide.

In sfirsit, pe site-ul oficial al echipei din Serie B Genoa, s-a anuntat ca atacantul echipei Dinamo Bucuresti, Claudiu Niculescu, va semna un contract pe o perioada de patru ani cu aceasta grupare. Sursa citata noteaza ca transferul a fost incheiat vineri seara intre conducerea clubului Genoa si impresarul jucatorului, Ioan Becali. Niculescu a ajuns simbata la Genova, iar Dinamo va primi in schimbul sau un milion de dolari. Claudiu Niculescu ii va avea coechipieri la Genoa pe Adrian Mihalcea si Paul Codrea.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS