14.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăSportStart in esalonul al treilea

Start in esalonul al treilea

Astazi, de la ora 11.00, se disputa prima etapa a campionatului Diviziei C. Echipele doljene au obiective diferite in acest sezon: promovarea in Divizia B sau evitarea retrogradarii.

Armata Craiova – Petrolul Videle

Pan Group Armata, cel mai bine clasata echipa doljeana in sezonul trecut, s-a confruntat in aceasta vara cu numeroase probleme. Antrenorul Jean Georgescu

si-a reziliat contractul, iar cei mai buni jucatori, Chivu si Jianu, s-au transferat la alte grupari. In aceste conditii, obiectivul divizionarei C din Valea Fetii in acest sezon este evitarea retrogradarii.

Pentru meciul de astazi, de pe teren propriu, cu Petrolul Videle, antrenorul Florin Oprea se confrunta cu citeva probleme de efectiv. Burghiu, Grigorie si Raicea sint accidentati, iar Turcila este incert. O formatie probabila a craiovenilor ar arata astfel: Irimin – Ghita, Trinculescu, Tanasie – Dinu, Surcel, Stanculescu, Negrea, Pantelimon – Boroiban, Turcila (Bazavan).

Meciul va fi arbitrat de D. Iacob, M. Nicoara (ambii din Herculane) si A. Mihalcea (Bocsa).

„GP“ Craiova – Curtea de Arges

Formatia „GP“ Craiova, fosta Dunarea Calafat, va debuta astazi in noul campionat pe propriul teren, intr-o partida sustinuta in compania echipei AS Curtea de Arges. Tehncianul de pe malul Dunarii nu se confrunta cu probleme de efectiv, toti jucatorii fiind apti de joc.

Obiectivul calafetenilor in acest sezon este clasarea pe locurile unu-trei. Dupa cum se stie, in acest campionat primele doua clasate din fiecare serie vor promova direct in esalonul al doilea, iar formatiile de pe locul trei cu cel mai bun punctaj vor putea si ele sa acceada in Divizia B. Asadar, obiectivul celor de la „GP“ este promovarea in Divizia B. Bicu si-a intarit lotul in aceasta vara doar cu M. Zaharia, fost la Pandurii si Electro.

Antrenorul Marian Bicu ar putea incepe meciul de astazi cu urmatoarea distributie: Combei – Dita, Radoi, Cita, E. Corneanu – Aileni, Stancu, Iancu, Zaharia – Baltaretu, Coltatu. Jocul de la Calafat va fi arbitrat de R. Dincuta (Ploiesti), R. Ponici (Cimpina) si R. Gheorghe (Ploiesti).

Turris Turnu Magurele – Electro Craiova

Divizionara C din Valea Rosie va juca astazi, in cadrul primei etape a campionatului, la Turnu Magurele, in compania echipei locale Turris. UFC Electro a intrat miercuri seara in cantonament si a plecat spre locul disputei ieri. Nu sint jucatori accidentati in lotul echipei. Narcis Mohora nu va putea juca insa astazi, deoarece nu i-a sosit „cartea verde“ din Germania.

Intrebat despre obiectivul echipe sale, antrenorul Florin Cioroianu a spus: „Nu am fixat un obiectiv anume. Vrem sa jucam si sa formam o echipa cu adevarat competitiva.“

Antrenorul Florin Cioroianu ar putea utiliza urmatoarea distributie: Rizan – L. Tilihoi, D. Popescu, Rotaru, Boboc, Mihalache – Vilsan (Bizu), Sandu, Preda – Patru, Stefanescu. Partida de la Turnu Magurele va fi arbitrata de o brigada bucuresteana, alcatuita din I. Zimbresteanu, Fl. Stanescu si P. Terteleac.

Celelalte partide: Petrolul Tirgoviste – Dacia Mioveni, Alpan Tirgoviste – Fulgerul Leresti, Rova Rosiori – Dunarea Zimnicea, Progresul Caracal – Flacara Moreni, Petrolul Dragasani – Chindia Tirgoviste. Petrolul Dragasani a preluat locul echipei CS Otopeni, care a fost mutata in alta serie.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS