12.9 C
Craiova
joi, 9 mai, 2024
Știri de ultima orăSportPatru milioane de lei pentru un punct

Patru milioane de lei pentru un punct

In cea mai mare liniste si fara stirea presei, conducerea de la Pandurii a perfectat ieri doua jocuri amicale. Chiar daca a fost numit recent un purtator de cuvint la Pandurii, nici un jurnalist nu a fost anuntat de programarea celor doua meciuri.

Contactat telefonic, pentru ca echipa nu are inca un sediu in Tirgu Jiu, directorul executiv Ion Poenaru, numit luni purtator de cuvint, nu a gasit necesar sa informeze presa asupra programului echipei, considerind probabil nesemnificativ faptul ca Pandurii urma sa joace laTirgu Jiu, cu Jiul Petrosani. Este adevarat si faptul ca, neexistind un sediu al clubului, comunicarea cu presa este mai dificila. Problema sediului a fost luata in discutie si de primarul Florin Circiumaru, care a promis ca se va implica in gasirea unui spatiu adecvat. Cita vreme nu exista conferinte de presa si nici sediu, unde purtatorul de cuvint sa fie gasit, numirea acestuia este inutila. Din punctul de vedere al jurnalistilor, acest „silenzio stampa“ impus de presedintele Nicolae Popescu nu face decit rau echipei, deoarece pina acum colaborarea cu antrenorii a fost destul de buna, informatiile ajungind prompt la cititori.

Continuind sirul promisiunilor din ultima saptamina, purtatorul de cuvint Ion Poenaru a anuntat ca astazi va organiza o conferinta, in care va aduce la cunostinta presei componenta lotului care va activa in viitorul sezon. In ceea ce priveste jocurile programate ieri, primul s-a disputat pe terenul de la Moi, in compania echipei Minerul Rovinari, care activeaza in campionatul judetean. Scorul intilnirii a fost 1-0 pentru gazde, la Pandurii evoluind doar jucatorii din echipa a doua. In cel de-al doilea amical, cu divizionara C Jiul Petrosani, echipa Pandurii a cistigat cu 4-0.

Salariile, primele si contractele de joc ale fotbalistilor de la Pandurii au fost stabilite recent de Consiliul de Administratie al clubului. Conducatorii clubului au discutat despre salariul minim pe care il vor primi jucatorii, acesta situinduse in jurul sumei de cinci milioane lunar. Pe linga acesta, fotbalistii convocati in lot vor mai primi la fiecare meci cite o prima de patru milioane de lei pentru fiecare punct cistigat.

Desi presedintele Nicolae Popescu a solicitat renegocierea contractelor jucatorilor (pe care le considera prea mari), acestea au ramas la fel. Pentru jucatorii nou-veniti, negocierea contractelor urma sa se faca dupa anuntarea lotului care va activa in viitorul sezon.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS