12.9 C
Craiova
joi, 9 mai, 2024
Știri de ultima orăSportLipsesc trei „carti verzi“

Lipsesc trei „carti verzi“

• Mirea, Calin si Clitnovich se pregatesc cu Universitatea, dar nu pot fi utilizati in partidele oficiale, deoarece nu au primit certificatele internationale de transfer • Portarul Urai a efectuat ieri primul antrenament cu gruparea olteana • Nicusor si Stelian Banica au fost cedati echipei de tineret, pentru meciul de astazi de la Bacau

Desi se pregatesc cu formatia antrenata de Emil Sandoi, Florin Mirea, Augustin Calin si Daniel Clitnovich nu pot fi utilizati in partidele oficiale intrucit inca nu le-au ajuns in Banie „cartile verzi“. Oficialii fac diligente in acest sens, insa este putin probabil ca ei sa fie folositi in partida cu FCM Bacau. Singurul care ar putea juca in partida de simbata seara ar fi Mariko Daouda, a carui „carte verde“ a ajuns aseara la clubul din Banie. Doi dintre atacantii echipei, McBreen si Plesan, acuza dureri la muschii inghinali, fiind putin probabil ca ei sa fie recuperati pentru urmatorul joc oficial.

Universitatea a legitimat inca un portar, Andrei Urai, care a semnat un contract pe doi ani cu gruparea olteana. Urai are 27 de ani si a jucat in sezonul trecut la divizionara B CSM Resita. In aceasta vara, el s-a pregatit cu nou-promovata in primul esalon Poli AEK Timisoara, dar clubul de pe malurile Begai nu l-a achizitionat deoarece gruparea CSM Resita solicita suma de 50.000 de dolari in schimbul lui.

Contactat de GdS, un oficial al LPF a afirmat ieri ca Urai a fost legitimat la Universitatea inca de vinerea trecuta, deci este bun de joc pentru formatia alb-albastra. Andrei Urai a efectuat ieri dupa-amiaza primul antrenament cu lotul Universitatii. In functie de randamentul sau la antrenamentele din aceste zile, conducerea tehnica va stabili daca il va titulariza sau nu in confruntarea cu FCM Bacau.

Alb-albastrii au disputat ieri-dupa-amiaza un joc-scoala, care s-a desfasurat la cantonamentul din Lunca Jiului. Astazi, Emil Sandoi va coordona doua sedinte de pregatire, miine este programata doar una, iar simbata la prinz delegatia Universitatii urmeaza sa plece cu avionul spre Bacau.

Echipa de tineret a Universitatii a plecat ieri spre Moldova, unde astazi va juca in compania formatiei similare a celor de la FCM Bacau. Antrenorul Aurica Beldeanu i-a primit de la echipa mare pe portarii Nicusor Banica si Stelian Banica.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS