12.9 C
Craiova
joi, 9 mai, 2024
Știri de ultima orăSportExtensiv si-a luat revansa in fata Petrolului

Extensiv si-a luat revansa in fata Petrolului

Dupa meci, fundasul Ciobanu si arbitrul Impuscatoiu au avut un schimb dur de replici

Divizionara B din Parcul „Romanescu“ a sustinut ieri, pe propriul teren, un amical in compania formatiei Petrolul Ploiesti. Daca simbata trecuta, la Ploiesti, Petrolul i-a invins pe olteni cu 2-1, de aceasta data Extensiv a cistigat cu scorul de 3-0 (0-0).

Daca in prima repriza, Extensiv si Petrolul nu si-au creat ocazii de gol, in partea a doua a intilnirii fotbalistii echipei gazda au fortat mai mult in ofensiva si au marcat de trei ori. In minutul 48, Ghindeanu a sutat din afara careului, mingea a deviat dintr-un fundas advers si a intrat in poarta. Peste trei minute, Pirvu l-a angajat pe Scarlat, care a patruns in suprafata de pedeapsa si a inscris pe linga portar. In minutul 56, Velcovici a centrat in careu, iar Musat, abia introdus pe teren, a reluat cu capul in plasa. Pina la final, singurul lucru de remarcat a fost eliminarea fundasului central Codrut Ciobanu. In minutul 63, acesta a protestat la o decizie a arbitrului Roland Impuscatoiu, si apoi l-a injurat. Normal, centralul intilnirii i-a aratat cartonasul rosu fundasului Extensivului. Dupa meci, in drum spre vestiare, Ciobanu si Impuscatoiu au avut un schimb dur de replici.

Directorul tehnic Ioan Marginean a inceput meciul cu urmatoarea distributie: Bornescu – Ciobanu, Cotora, Ciuca – Ghindeanu, Malaele, Vancea, Dantes, Velcovici – Pirvu, Scarlat. In repriza secunda, la olteni au mai evoluat: Musat, Murgan, Totoroata, Saceanu si Stamin.

De partea cealalta, Victor Rosca, tehnicianul Petrolului, i-a trimis in teren pe: Cernea – Panait, Oancea, Geamanu – Eusebio, A. Savu, Paraschiv, Buzeanu, Preda – Mihalcea, Aldea. La prahoveni au mai jucat: Irimia, Neagu, Costache, Gherghiceanu, C. Tudor. Partida a fost arbitrata de R. Impuscatoiu, C. Cotora si Ad. Popescu.

In tribune au fost prezenti si jucatorii Universitatii, care ieri-dimineata au avut liber, dar si juniorii clubului grec Veria, antrenati de fostul fotbalist oltean, Stefan Stoica, care aseara au disputat un meci amical in compania echipei similare a Extensivului.

Ultimul joc de verificare al Extensivului din aceasta vara se va disputa simbata, impotriva divizionarei B Pandurii Tirgu Jiu. Meciul se va desfasura pe arena „Extensiv“, de la ora 11.00.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS