12.6 C
Craiova
joi, 9 mai, 2024
Știri de ultima orăSportContra nu a fost iertat

Contra nu a fost iertat

La inceputul acestei săptămini, Federaţia Italiană de Fotbal a confirmat suspendarea pentru trei etape dictată impotriva fundaşului roman al echipei AC Milan, Cosmin Contra, de către Judecătorul Sportiv.

Contra a fost suspendat, săptămina trecută, pentru trei etape deoarece a intrat in conflict cu mijlocaşul olandez al formaţiei Juventus Torino, Edgar Davids, intr-un meci amical disputat pe 31 iulie, la Trieste. Clubul milanez a făcut apel la această sancţiune, dar federaţia nu a redus suspendarea, considerind că sancţiunea este potrivită pentru comportamentul violent pe care l-a avut fundaşul roman.

Să mai spunem că Liga cluburilor profesioniste din Italia a decis aminarea inceperii campionatului pentru 15 septembrie. Această decizie a fost luată deoarece opt cluburi din prima divizie, Atalanta Bergamo, Brescia, Chievo Verona, Piacenza, Perugia, Como, Modena şi Empoli, precum şi trei grupări din Serie B, Hellas Verona, Venezia şi Vicenza, nu au incheiat deocamdată contracte pentru transmiterea televizată a meciurilor in sistem „pay per view“. Din această cauză, grupările menţionate au refuzat să debuteze in campionat pe 1 septembrie, cum s-a stabilit iniţial.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS