19.2 C
Craiova
vineri, 24 mai, 2024
Știri de ultima orăSportOctavian Cojocaru va anunta astazi lotul

Octavian Cojocaru va anunta astazi lotul

Lotul care va activa in viitorul sezon la divizionara B Pandurii Tirgu Jiu a fost stabilit in cea mai mare parte, dar acesta va fi comunicat de conducerea tehnica dupa sedinta care urmeaza sa aiba loc astazi. Toti jucatorii au fost anuntati sa se prezinte la stadion, la ora 13.00, dar doar 23 dintre acestia vor ramine in lotul de baza.

In ultima vreme, fotbalistii de la Pandurii au fost impartiti in doua formatii: seniorii la prima echipa, iar juniorii la echipa a doua. In echipa de baza au fost inclusi 14 jucatori (cea mai mare parte fiind titularii din sezonul trecut si cei care au confirmat in perioada de pregatire centralizata), iar in echipa a doua au evoluat de regula cei cinci juniori cooptati in ultima vreme in lot, dar si o parte dintre jucatorii care nu au dat satisfactie pina acum.

Inainte de a i se impune sa nu mai vorbeasca presei, antrenorul Octavian Cojocaru a spus ca, pentru a face o diferenta intre jucatorii mai bine pregatiti si cei care sint in urma cu pregatirea sau au mai putina experienta competitionala, a creat cele doua echipe care au jucat in meciurile amicale disputate dupa cantonamentul de la Govora. Tehnicianul a adaugat ca echipa a doua necesita o atentie mai mare pentru ca o parte dintre jucatori au fost accidentati, iar altii nu au mai jucat de mult timp:

„Cu ei efortul trebuie facut gradat pentru ca unii nu au experienta deloc. Tinem seama si de adversar atunci cind ii folosim pe cei mici, chiar daca pierdem meciurile. Dar rezultatele conteaza mai putin pentru noi in aceasta perioada cind urmarim doar atitudinea lor in joc si schimbarea mentalitatii. Eu vreau mai multa agresivitate in joc din partea lor. Adica lupta corp la corp, nu sa o accepte cum o faceau pina acum, ci sa o caute. Pentru ca jocul de acum a capatat alte valente.“

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS