22.9 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportRapid si National intra in competitie

Rapid si National intra in competitie

Dupa ce Dinamo s-a facut de ris in confruntarea cu FC Bruges, din turul doi preliminar al Ligii Campionilor, astazi va fi rindul altor doua echipe romanesti, Rapid si FC National, sa-si masoare fortele cu echipe de pe batrinul continent.

Rapid Bucuresti va intilni, de la ora 21.00, formatia slovena NK Gorica, intr-un meci contind pentru turul preliminar al Cupei UEFA. Partida de pe stadionul „Giulesti“ va fi transmisa in direct de TV Romania 1. Arbitrii acestei partide sint francezii B. Coue, B. Fayie, J. Claxet. Arbitru de rezerva va fi S. Lannoy, iar observator a fost desemnat olandezul Hendrik Weerink.

Tot in cadrul primei manse a turului preliminar al Cupei UEFA, Echipa FC National va juca in deplasare, de la ora 20.00, impotriva formatiei albaneze SK Tirana. Adversara de astazi a bancarilor, SK Tirana, a eliminat-o, in editia 1986-1987 a Cupei Cupelor, pe Dinamo, dupa 1-0 la Tirana si 2-1 la Bucuresti. Formatia albaneza, care evolua atunci sub titulatura 17 Nentori Tirana, a produs singura eliminare in cupele europene a unei echipe romanesti in fata uneia albaneze.

Sa speram ca Rapid si FC National vor reusi sa-si depaseasca adversarele, pentru a mai spala cit de cit din rusinea fotbalului romanesc. De citiva ani, echipele noastre se impotmolesc la prima iesire in Europa, in fata unor formatii modeste, alcatuite din jucatori amatori.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS