15.5 C
Craiova
marți, 21 mai, 2024
Știri de ultima orăSportRezultate bune pentru craioveni

Rezultate bune pentru craioveni

In perioada 8-11 august s-au desfasurat in padurile de linga Victoria si Poiana Brasov competitiile de orientare Cupa Romaniei si Campionatul National pe echipe. Aceste concursuri au fost organizate de Federatia Romana de Orientare, CS Viromet Victoria si CSU Brasov.

Cupa Romaniei la senioare a fost cistigata de craioveanca Ve-ronica Minoiu, care a fost urmata in clasament de Irina Maiorescu (CS Mentor Silva Bucuresti) si de Anca Bors (CSU Brasov). La tineret, olteanca Iuliana Rusescu a ocupat locul al treilea. In Campionatul National pe echipe, Vero-nica Minoiu a obtinut cel mai bun timp din concurs, care, cumulat cu timpul sportivei Marinela Piringiu, au clasat clubul CSU Craiova pe primul loc. Urmatoarele doua pozitii in clasamentul Campionatului National pe echipe au fost ocupate, in ordine, de Mentor Sil-va Bucuresti (Irina Maiorescu, Nina Maiorescu) si de CSU Brasov (Anca Bors, Ileana Jeler).

Echipa de seniori a CSU Cra-iova (Paul Brabiescu, Ionut Du-rau) s-a clasat pe locul al treilea in Campionatul National, prima po-zitie fiind ocupata de Metalul Plopeni (Ciprian Popa, Ionut Zinca), locul secund revenindu-i gruparii CSU Brasov (Petre Stu-pu, Ionut Muscoiu). Mentionam ca atit Paul Brabiescui, cit si Ionut Durau au revenit in competitii du-pa o lunga perioada de inactivitate, cauzata de unele accidentari. Antrenorul sportivilor olteni care au participat la competitiile de orientare Cupa Romaniei si Campionatul National pe echipe este Emilian Minoiu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS