15.1 C
Craiova
marți, 21 mai, 2024
Știri de ultima orăSportAtletii romani au revenit in tara

Atletii romani au revenit in tara

Delegatia Romaniei care a participat la Campionatele Europene de atletism de la München, unde a ocupat locul 14 in clasamentul pe medalii, a revenit luni seara in tara. Atletii romani au obtinut la aceasta editie a intrecerii continentale doar doua medalii, una de aur, prin Ionela Tirlea, la 400 de metri garduri, si una de argint, prin Gabi Szabo, la 1.500 de metri.

Szabo, care a fost invinsa la CE de turcoaica Sureyya Ayhan, a spus la sosirea pe Aeroportul International Otopeni ca, desi a ratat titlul european, singurul care ii lipsea din palmares, este multumita de timpul realizat in finala probei de 1.500 de metri.

„Am fost suparata pentru ca nu am declansat mai repede atacul pe finalul cursei. Nu am intarit tempoul pe ultimii 500 de metri probabil de frica. Daca as fi preluat conducerea cursei, turcoaica nu ar mai fi putut sa ma depaseasca. Timpul realizat de mine, trei minute, 58 de secunde si 81 de sutimi, a fost foarte bun, iar eu cred ca mi-am facut datoria. Nu a fost sa fie insa pentru ca am pierdut la doua sutimi de secunda. Dumnezeu nu a fost roman in seara aceea“, a spus vicecampioana europeana.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS