17.2 C
Craiova
marți, 21 mai, 2024
Știri de ultima orăSportAntrenorul Constantin Niculescu a revenit la Lignitul Pinoasa

Antrenorul Constantin Niculescu a revenit la Lignitul Pinoasa

Echipa de handbal gorjeana Lignitul Pinoasa are un nou antrenor. Este vorba, de fapt, de vechiul antrenor Constantin Niculescu, cel care in urma cu un sezon reusea promovarea echipei gorjene in Liga Nationala. Dupa ce in urma cu o luna fostul tehnician Florin Voiculescu confirmase faptul ca va pregati echipa si in actualul sezon, inaintea plecarii in cantonament acesta si-a prezentat demisia din cauza unor neintelegeri cu jucatorii, dar si a ofertei financiare facute de conducerea clubului.

Actualul presedinte al gruparii gorjene, Grigore Popescu, a confirmat numirea in functia de antrenor principal a lui Constantin Niculescu, spunind ca tehnicianul gorjean merita acest post deoarece a avut rezultate bune cu echipa. In ceea ce priveste demisia lui Florin Voiculescu, presedintele a spus ca acesta nu avea autoritatea necesara pentru a se impune in fata handbalistilor si ca adevaratele motive ale plecarii acestuia nu au fost cele invocate de antrenor.

Constantin Niculescu a fost inlaturat de la Lignitul Pinoasa in sezonul trecut, la incheierea turneelor de sala, dupa ce acesta avusese rezultate foarte bune cu echipa. Fosta conducere nu a precizat atunci exact care au fost motivele inlaturarii sale, fostul presedinte Nicolae Popescu declarind presei ca expirase conventia pe care Niculescu o semnase cu Lignitul Pinoasa. Handbalistii de la Lignitul Pinoasa care s-au pregatit in cantonamentul de la Tismana sub supravegherea directorului sportiv Mircea Pasek si-au reluat de vineri antrenamentele in Sala Sporturilor din Tirgu Jiu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS