22.8 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportLucescu si Stoichita au obtinut remize

Lucescu si Stoichita au obtinut remize

Daniel Pancu, atacantul roman al echipei Besiktas Istanbul, a inscris un gol in minutul 27 al partidei din deplasare cu formatia Bursaspor, care s-a incheiat la egalitate, scor 2-2 (1-1), in cadrul primei etape a campionatului Turciei. Al doilea gol al echipei antrenate de Mircea Lucescu a fost marcat de Tumer, in minutul 64. Pentru Bursaspor au inscris Junior (’29) si Okan (’68, din penalti).

La sfirsitul meciului, tehnicianul roman Mircea Lucescu a spus ca golurile primite de Besiktas se datoreaza lipsei de concentrare a jucatorilor sai: „Am facut greseli copilaresti. Nu exista nici o scuza pentru faptul ca, imediat dupa ce au marcat, fotbalistii mei s-au relaxat. In ceea ce priveste calitatea jocului, am inceput campionatul bine, dar nu am reusit sa facem acelasi lucru si din punct de vedere al scorulului.“

Antrenorul roman a mentionat ca Pancu a evoluat in ultimele minute ale meciului cu Bursaspor accidentat. „Pancu a avut, pe la sfirsitul meciului, probleme musculare. Era insa o partida pe care trebuia sa o cistigam si, pentru ca mai erau zece minute de joc, i-am introdus pe teren pe Sergen si Ilhan. Pancu a trebuit sa termine meciul accidentat. Oricum nu aveam alt atacant, iar Ilhan si Sergen, care sint si ei accidentati, au nevoie de timp pentru a se reface total. Vom gasi o solutie pentru aparare, unde s-au vazut multe greseli individuale. Este nevoie de o luna pentru ca toti jucatorii accidentati sa se refaca“, a precizat Mircea Lucescu, care l-a criticat pe arbitrul partidei, Metin Tokat, afirmind ca primul gol al echipei Bursaspor a fost inscris din ofsaid si ca nu ar fi trebuit sa acorde penalti in favoarea adversarilor, in minutul 68.

Tot in cadrul primei etape a campionatului Turciei, formatia Ankaragucu, care este antrenata de romanul Mihai Stoichita, a terminat la egalitate, scor 1-1 (1-0), partida de pe teren propriu cu echipa Malatyaspor. Golul formatiei Ankaragucu a fost inscris de Hakan Keles, in minutul 25. Pentru Malatyaspor a marcat Selim, in minutul 50. Jucatorul roman al echipei Ankaragucu, Stelian Carabas, care a evoluat pe toata durata partidei, a fost notat de cotidianul Hurriyet cu o stea, in timp ce site-ul ajansspor.com i-a acordat trei stele fotbalistului roman.

Antrenorul Mihai Stoichita a spus ca echipa pe care o antreneaza are o serie de carente in ceea ce priveste jocul colectiv si a ratat numeroase ocazii de gol. „Am primit gol din cauza unei greseli. Avem probleme in legatura cu finalizarea atacurilor. Lipsa lui Augustine, care este accidentat, ne-a afectat. Cred insa ca punctele pierdute in acest meci, in urma rezultatului de egalitate, vor fi recuperate printr-o victorie in etapa urmatoare“, a spus Stoichita.

Penuria de atacanti din lotul echipei Ankaragucu l-a determinat pe presedintele acestui club, Cemal Aydin, sa spuna ca il va achizitiona pe virful Radu Niculescu, care ar putea semna in cursul acestei saptamini un contract cu gruparea din capitala Turciei. Aydin a precizat ca gruparea sa se afla foarte aproape de incheierea unui acord cu Niculescu, care a evoluat in sezonul trecut la Galatasaray.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS