12 C
Craiova
vineri, 10 mai, 2024
Știri de ultima orăSportSandoi a fost avansat director tehnic, Marcu e antrenor principal

Sandoi a fost avansat director tehnic, Marcu e antrenor principal

Corneliu Andrei Stroe va fi manager general

Conducerea tehnica si administrativa a Universitatii a suferit ieri unele modificari, dupa ce miercuri seara se desfasurase sedinta Adunarii Generale a Actionarilor. Desi unii pariau deja ca i s-ar pregati „debarcarea“, Emil Sandoi a fost avansat director tehnic, postul de antrenor principal fiind preluat de Mitica Marcu, care pina ieri se ocupase de pregatirea formatiei de tineret. Gigi Ciurea este in continuare antrenor secund la prima echipa a Universitatii, iar Beldeanu este din nou antrenor principal al formatiei de tineret. Se va renunta la preparatorul fizic Fane Cioaca. Emil Sandoi va raspunde direct de echipa, coordonind antrenamentele si stabilind lotul cu care va aborda noul campionat. Prin aceasta schimbare din staff-ul tehnic, oficialii clubului au acoperit astfel postul pentru care erau vizati nu demult Costica Stefanescu sau Sorin Cirtu.

De asemenea, schimbari s-au produs si in conducerea administriva. Costel Mitrita a fost numit director executiv al clubului, iar Corneliu Andrei Stroe este managerul general al Universitatii. Stroe va raspunde de relatiile cu institutiile locale: prefectura, consiliul judetean si primarie.

Renato si Marcio au plecat

In primul amical desfasurat miercuri, cu International Pitesti, Emil Sandoi l-a remarcat pe atacantul argesean D. Stan. In consecinta, oficialii Universitatii vor demara in scurt timp tratativele pentru transferarea lui Stan in Banie. S-a renuntat la doi dintre cei trei fotbalisti brazilieni, Renato si Marcio, care au parasit ieri Bania, singurul jucator din tara campioanei mondiale care va fi oprit fiind atacantul Leandro. Alaturi de acesta va ramine in lot si fundasul Daouda, care este originar din Coasta de Fildes. De asemenea, australianul Clitnovici se va pregati sub conducerea lui Emil Sandoi, desi n-ar fi excus ca, in cele din urma, sa ajunga la CSM Resita.Tot acolo ar urma sa ajunga si Balace. Vrajitoarea are oferte de la echipe din liga secunda din Franta, iar Mirea are sanse minime sa fie oprit in lot. Oficialii Universitatii sint interesati de achizitionarea fundasului Ghindeanu, oferindu-l la schimb Extensivului pe Dragomir.

Antrenamente in parc

Lotul Universitatii a efectuat ieri-dimineata un antrenament cu caracter fizic, desfasurat in Parcul „Romanescu“. Dupa amiaza, staff-ul tehnic al Universitatii a programat o sedinta de antrenament, la care au participat doar jucatorii care sint in urma cu pregatirea fizica. In aceasta dimineata, alb-albastrii vor face din nou o alergare prin Parcul „Romanescu“, iar in aceasta seara vor intra in cantonament pentru meciurile de miine, cu Cimentul Fieni si Gilortul Tg. Carbunesti.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS