23.9 C
Craiova
luni, 3 iunie, 2024
Știri de ultima orăSportMeciuri amicale pentru definitivarea lotului

Meciuri amicale pentru definitivarea lotului

Pandurii Tirgu Jiu, echipa gorjeana de la care se asteapta in urmatorii doi ani promovarea in primul esalon, si-a incheiat ieri pregatirea centralizata. Jucatorii de la Pandurii au revenit in localitate dupa zece zile de pregatire, timp in care au sustinut trei jocuri amicale, care s-au incheiat cu doua victorii si un rezultat de egalitate. Dupa ce in saptamina precedenta invinsesera pe Rarora Vilcea si pe Oltchim cu acelasi scor, 1-0, fotbalistii de la Pandurii au incheiat ieri la egalitate, 1-1, cel de-al doilea meci de verificare disputat in compania divizionarei C Rarora. Daca in primele doua jocuri fotbalistii au fost folositi in functie de vechimea la echipa si de valoare, de aceasta data, antrenorii Octavian Cojocaru si Mihai Stelescu au incercat sa omogenizeze lotul, folosind majoritatea jucatorilor pe care ii au la dispozitie.

Un alt amical programat marti, cu Minerul Horezu, nu s-a mai jucat din cauza ploii torentiale, iar la cel de-al doilea joc cu Oltchim, vilcenii au renuntat deoarece terenul era imbibat cu apa. Incepind de luni, fotbalistii gorjeni isi vor relua pregatirile la Tirgu Jiu, dar vor sustine si o serie de meciuri amicale cu echipe din judet (Minerul Motru si Gilortul Tirgu Carbunesti), precum si cu Universitatea Craiova.

Lot de 22 de jucatori

Antrenorul principal Octavian Cojocaru a avut la dispozitie in cantonament 26 de jucatori, opt dintre ei fiind nou veniti la Pandurii. Acestia sint Ion Canavoiu (Minerul Motru), Alexandru Cristea (Jiul Petrosani), Marcel Stirc (Corvinul Hunedoara), Adrian Stingu (Dacia Orastie), Alexandru Negrila (Midia Navodari), Adrian Bratu (Curtea de Arges), Emanuel Gugu (FC Novaci) si Viorel Gulin (Energia Turceni). Celor 26 de jucatori reveniti recent din cantonament li se va alatura de luni si Cristi Braia, jucator care a ramas sa se pregateasca la Tirgu Jiu deoarece se afla inca in refacere dupa operatia suferita la genunchi in sezonul trecut. Este posibil sa revina la Pandurii si Rodin Voinea, fotbalist care nu a fost convocat pentru cantonament de catre antrenorul principal. Voinea a spus ca a fost accidentat, dar a discutat deja problema sa cu conducerea clubului si asteapta un raspuns.

Diriguitorii clubului au hotarit ca lotul pentru viitorul sezon sa fie alcatuit din 22 de fotbalisti, componenta acestuia urmind sa fie stabilita de conducerea tehnica a echipei gorjene. Antrenorul principal Octavian Cojocaru a spus ca definitivarea lotului va fi facuta abia dupa ce jucatorii vor mai fi urmariti in meciurile amicale din urmatoarele saptamini.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS