26.7 C
Craiova
marți, 21 mai, 2024
Știri de ultima orăSportScor alb in „Cotroceni“

Scor alb in „Cotroceni“

Stadionul „Cotroceni“ din Capitala a gazduit aseara partida amicala dintre formatiile FC National si Universitatea. Dupa 90 de minute de joc antrenant, cu ocazii la ambele porti, scorul final a fost egal, 0-0. In partida cu bancarii, oltenii au avut o evolutie mult mai buna decit in precedentele intilniri amicale. Antrenorul Sandoi a folosit un sistem de joc cu trei fundasi, patru mijlocasi si trei atacanti (Sava, Lutu si Verdes). Ar fi de remarcat evolutia imbucuratoare a tinarului portar Agachi, dar si revenirea in formatia Universitatii a lui Corneliu Papura. Acesta a stat prima repriza in tribuna, insa dupa pauza a intrat pe teren. Daca Nationalul a abuzat de suturi de la distanta, Universitatea a preferat combinatiile pina in apropierea careului advers, fara efect insa pe tabela de marcaj.

Emil Sandoi a inceput meciul cu urmatoarea distributie: Agachi – Dunareanu, Vochin, Rada – Bratu, Badea, Nica, Ciocoi – Sava, Verdes, Lutu. In repriza secunda au mai jucat: Papura, Vrajitoarea, McBreen, Dragomir si Ursu.

Walter Zenga, antrenorul bancarilor, i-a trimis in teren pe: Vintila – D. Petrescu, Nemtanu, Prodan, P. Marin – Olah, Caramarin, G. Coman, Iordache – Sg. Radu, S. Ilie. Au mai jucat: Popa, Ad. Matei, O. Petre, Iacob, D. Chirita, Ceka, Sapunaru, Vaida, D. Mihai si Pena.

Printre cei 1.000 de spectatori din tribune s-au aflat Ilie Balaci, Gica Popescu, Adrian Ilie, Silvian Cristescu si Gigi Netoiu. Imediat dupa meci, fotbalistii Universitatii au revenit in Banie.

Sa mai spunem ca echipa de tineret a Universitatii si-a anulat amicalul de ieri, cu „GP“ Craiova, deoarece terenul de la Leamna a fost impracticabil.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS