25.5 C
Craiova
marți, 21 mai, 2024
Știri de ultima orăSportExtensiv da piept simbata cu Universitatea

Extensiv da piept simbata cu Universitatea

Stagiul de pregatire centralizata al divizionarei B FC Extensiv de la Govora se apropie de sfirsit, fotbalistii gruparii craiovene urmind sa revina acasa miine. Conducatorii Extensivului si ai Universitatii au perfectat ieri disputarea unui meci amical intre cele doua formatii ale Baniei, care se va disputa simbata, de la ora 11.00. Daca timpul va fi frumos, intilnirea va avea loc pe stadionul „Ion Oblemenco“, iar daca va ploua jocul va fi mutat in Valea Rosie sau in Lunca Jiului.

Pina la confruntarea cu elevii lui Emil Sandoi, baietii trioului tehnic Silaghi-Bita-Neagoe au disputat insa marti seara inca un meci de verificare, in compania celor de la Rarora Mateesti. Cum terenurile din Rimnicu Vilcea si imprejurimi erau impracticabile din cauza ploilor cazute in ultimele zile, meciul s-a desfasurat la Baia de Fier, un orasel situat la 50 de kilometri de Govora, locul de cantonament al Extensivului. Craiovenii au cistigat cu scorul de 2-1, prin golurile marcate de Scarlat si de Malaele. Extensiv i-a avut in teren pe: Bornescu – Ciobanu, Cotora, Constantin – Stamin, Malaele, Fl. Mihai, Radoi, Tirlea – Scarlat, Musat. In repriza secunda, craiovenii au evoluat in urmatoarea distributie: Stoianov – Ciuca, Cioponea, C. Mihai, Vodita – Bratu, Velcovici, Ciucu, Saceanu – Dantes, Pirvu. Dantes este un junior venit in probe de la echipa de tineret a Stelei.

Antrenorul secund al Extensivului, Eugen Neagoe, s-a declarat multumit de evolutiile jucatorilor craioveni: „Partida s-a disputat in conditii dificile, terenul fiind greu din cauza ploii. Baietii au jucat bine, reusind sa cistige cel de-al doilea meci de pregatire din aceasta vara. Mult mai concludent in privinta potentialului echipei va fi meciul cu Universitatea, de simbata“.

In aceasta seara, Extensiv va disputa un nou amical, adversara fiindu-i o alta divizionara C, Oltchim Rimnicu Vilcea.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS