25.1 C
Craiova
marți, 21 mai, 2024
Știri de ultima orăSportBicu l-a invins pe Negrila

Bicu l-a invins pe Negrila

Intr-un meci amical disputat ieri la Tirgu Carbunesti, formatia „GP“ Calafat a invins-o cu scorul de 2-1 (1-0) pe proaspata divizionara B locala Gilortul. Golurile calafetenilor au fost marcate de Stancu (’30), Stere (’67), pentru gazde reducind din diferenta atacantul Lepadat (’47 – din penalti).

Nicolae Negrila, tehnicianul Gilortului, a folosit urmatoarea distributie: Bunea – Velea, Bujor, Ardeoiu – Cotet, C. Luta, Iordache, Poris, Brotea – Aninis, Lepadat. Au mai jucat: Munteanu, Pantea, Stancu, Gaman, V. Luta, Cretu si Nitu. Ultimii doi au venit in probe de la Extensiv Craiova.

De cealalta parte, „GP“ Calafat i-a avut in teren pe: Combei – Radoi, Cita, Corneanu – Dita, Iancu, Stancu, Baltaretu – Carsin, Epure, Ailenei. Au mai evoluat: Barbu, Troaca, Matei, Ionel, Voica, Stere, Oprea si Dumitrascuta.

Meciul a fost disputat, cu destule faze de poarta, insa echipa care a avut mai mult initiativa a fost cea antrenata de Marian Bicu. Formatia pregatita de Nicolae Negrila putea sa incheie jocul la egalitate, dar Bujor a ratat un penalti in minutul 28.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS