22.8 C
Craiova
joi, 2 mai, 2024
Știri de ultima orăSportAu dat cinci goluri Arenei

Au dat cinci goluri Arenei

• Cristescu a jucat o repriza, dupa care a plecat in Capitala • Neajungind la o intelegere cu Farul, Radoi a revenit la Extensiv • Tirlea (Midia Navodari) da probe la echipa din Banie

Divizionara B FC Extensiv a disputat ieri o partida de verificare in compania formatiei Arena Lintesti, care activeaza in campionatul Diviziei D Arges. Dupa un joc antrenant, craiovenii au cistigat cu scorul de 5-0 (1-0), prin golurile marcate de Scarlat, Pirvu (2), Malaele si D. Radoi. Tehnicienii olteni au folosit urmatoarea distributie: Bornescu – Ciobanu, Cotora, Ciuca – Murgan, Cristescu, Neagoe, Vancea, Tirlea – Musat, Scarlat. In repriza secunda, Extensiv i-a avut in teren pe: Stoianov – Bratu, Constantin, Vodita – Fl. Mihai, Stamin, Saceanu, Ciucu, Malaele – D. Radoi, Pirvu. Extensiv putea sa cistige la o diferenta mult mai mare in confruntarea cu echipa patronata de impresarul Mircea Petescu, dar Musat, Cristescu si Radoi au expediat mingea in barele portii argesene.

Neajungind la o intelegere cu Farul Constanta, cu care se antrenase in ultimele saptamini, mijlocasul Dorin Radoi a revenit ieri in cantonamentul Extensivului de la Govora. Radoi se pregateste cu lotul Extensivului, urmind sa joace in viitor tot pentru formatia craioveana. Conducerea tehnica olteana l-a utilizat si pe Silvian Cristescu, fotbalistul care a decis sa revina la gruparea din Parcul „Romanescu“. Cristi a venit ieri de la Bucuresti, unde se antreneaza cu tineretul Stelei, a jucat o repriza si apoi s-a reintors in Capitala. De altfel, Cristescu, care are unele probleme personale de rezolvat in Bucuresti, va participa doar la meciurile amicale ale Extensivului din urmatoarea perioada. „Il Capitano“ se va integra in programul de pregatire al Extensivului abia la startul noului campionat. De citeva zile, in lotul antrenat de trioul Silaghi-Neagoe-Bita a aparut si un mijlocas de 22 de ani, Tirlea, venit in probe de la Midia Navodari.

Deocamdata, divizionara B craioveana nu are medic. Oficialii clubului asteapta un raspuns de la doctorul Claudiu Stamatescu, care in ultimul sezon a activat la o grupare araba. Daca nu va pleca din nou in strainatate, Stamatescu va reveni in Parcul „Romanescu“.

Extensiv va sustine miine, de la ora 17.30, un joc de verificare cu Rarora Mateesti, iar joi o va intilni pe Oltchim Rimnicu Vilcea. Vineri, inainte de a reveni acasa, craiovenii intentioneaza sa dispute inca un meci amical.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS