14.4 C
Craiova
vineri, 17 mai, 2024
Știri de ultima orăSport„Singurul meu obiectiv este medalia de aur“

„Singurul meu obiectiv este medalia de aur“

Atleta noastra a recunoscut ca, in perioada mai – iunie, a suferit de o forma usoara de hepatita A

Fiind nemultumita de rezultatele pe care le-a obtinut in ultima vreme, Violeta Beclea a spus ca va participa la Campionatele Europene de la München, care se vor desfasura luna viitoare, numai daca va fi sigura ca va putea cistiga medalia de aur. Beclea are 37 de ani si in sezonul trecut a cistigat toate cele sapte etape de Golden League, intrind astfel in posesia jackpot-ului pus in joc de IAAF. Atleta noastra a avut insa in acest an un start nereusit de sezon, debutind cu un loc cinci in cursa de 1.500 m din cadrul Grand Prix-ului de la Lausanne. Violeta Beclea nu a participat la prima etapa a Golden League, de la Oslo, dar a concurat in etapa a doua, de la Paris, unde a ocupat pozitia a 13-a. Saptamina trecuta, in concursul de Golden League de la Roma, Beclea s-a clasat pe pozitia a 19-a, fapt ce a determinat-o sa intrerupa participarile la orice concurs pina la Campionatele Europene.

Violeta Beclea a spus ieri ca, in urma analizelor efectuate la o clinica particulara, s-a stabilit ca a suferit de o forma usoara de hepatita A, aceasta fiind cauza rezultatelor mai slabe din debutul sezonului. „Marti seara am primit o parte a rezultatelor analizelor pe care le-am facut la inceputul saptaminii. Medicii au constatat ca, in intervalul mai – iunie, am suferit de o forma usoara de hepatita A, pe care am dus-o pe picioare. Ciudat este ca, in acea perioada, nu m-am simtit rau. Aveam uneori stari de oboseala accentuata, pe care insa le-am pus pe seama antrenamentelor. Acum, din punct de vedere medical nu mai am nici o problema“, a spus Beclea, care se afla in cantonament la Poiana Brasov.

Beclea a mentionat ca, in acest moment, se antreneaza in mod normal. „Acum, ca am aflat cauza startului slab de sezon, incerc sa ma pregatesc in mod normal. Ma simt bine si voi continua antrenamentele. Totusi, daca nu voi simti ca pot sa cistig medalia de aur, atunci nu voi participa la Campionatele Europene“, a adaugat vicecampioana olimpica.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS