19.3 C
Craiova
miercuri, 15 mai, 2024
Știri de ultima orăSportMalaele a parasit Extensivul

Malaele a parasit Extensivul

Jucatorul zice ca ar vrea sa ramina in Banie daca ar gasi intelegere la conducatori

Cantonamentul Extensivului de la motelul Terasa Baniei din padurea de la Leamna se va incheia simbata, iar martea viitoare antrenorii Silaghi, Bita si Neagoe isi vor deplasa elevii intr-un alt stagiu de pregatire, care se va desfasura la Govora. Oltenii vor sta in statiunea vilceana 12 zile, perioada in care vor disputa si trei jocuri de verificare in compania unor echipe care se pregatesc in zona.

De la antrenamentele din aceasta saptamina a absentat mijlocasul Lucian Armand Malaele, cel care este alintat de colegi „Armando“. Presedintele Stefan Zofei nu exclude posibilitatea ca acesta sa fie suspendat: „Malaele a cerut banii pe care ii are stipulati in contract. Extensiv a achitat insa in avans ratele contractuale ale jucatorului, pina la 1 martie 2004. Noi i-am dat banii din contract lui Malaele pentru a-si achita datoria pe care o avea fata de Astra Ploiesti, in caz contrar raminea suspendat pe o perioada indelungata. Jucatorul a platit datoria Astrei, de 26.500 de dolari, din contractul pe care urma sa-i primeasca pina in 2004 de la noi, iar acum vrea alti bani! Daca nu revine la antrenamente, vom aplica regulamentul si il vom suspenda.“

Contactat telefonic, Malaele a spus ca este acasa, in Tirgu Jiu, si asteapta ca situatia sa sa se lamureasca in scurt timp: „Este adevarat ca sint niste neintelegeri intre mine si conducerea clubului, insa sper ca acestea sa se rezolve curind. Imi place atmosfera de la Extensiv, as vrea sa ramin acolo, dar sa-mi dea si mie niste bani. Stiu de problema cu Astra, Extensiv a platit datoria aia, insa e greu in perioada asta, daca nu ai bani. Cind incepe campionatul, voi avea prime, deci nu vor fi probleme, dar ce fac acum? Sper ca saptamina viitoare sa revin la echipa, daca gasesc intelegere la conducatori. Daca nu, poate plec in alta parte, dar numai cu acordul Extensivului pentru ca nu vreau sa fiu iarasi suspendat.“ Malaele este curtat de Astra Ploiesti, formatie care este dispusa sa negocieze cu conducatorii Extensivului transferul jucatorului in schimbul sumei de 40.000 de dolari.

Desi era asteptat la inceputul acestei saptamini sa se alature lotului, Arpad Laczko nu a sosit inca la echipa. Pina la inceperea campionatului, Extensiv are programate meciuri de verificare cu FC Arges (7 august) si Petrolul Ploiesti (17 si 21 august). De asemenea, Extensiv va juca pe 10 august in Cupa Romaniei, adversara nefiind inca desemnata.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS