14.2 C
Craiova
joi, 16 mai, 2024
Știri de ultima orăSportDoi fotbalisti calafeteni au ajuns la spital

Doi fotbalisti calafeteni au ajuns la spital

Aflata in cantonament la Govora, divizionara C „GP“ Calafat, fosta Dunarea, a disputat ieri-dimineata un meci de verificare in compania echipei vilcene Rarora Mateesti, care recent a cumparat locul formatiei FC Novaci din esalonul al treilea. Disputat pe stadionul „Zavoi“ din Rimnicu Vilcea, meciul s-a incheiat la egalitate, 2-2 (0-0), golurile calafetenilor fiind marcate de Dita si I. Matei. Imediat dupa meci, doi fotbalisti calafeteni, Coltatu si G. Oprea, au ajuns la spitalul din Rimnicu Vilcea. Si asta din cauza celor din Mateesti, care au jucat cu mult peste limitele regulamentului, desi intilnirea nu era decit de verificare. Coltatu acuza dureri la umar, iar G. Oprea, la picior. La spital, doctorii au constatat ca nu este ceva grav, jucatorii urmind sa fie recuperati in citeva zile. De altfel, ei au revenit in cantonamentul de la Govora.

Marian Bicu, tehnicianul calafetenilor, care i-a insotit pe cei doi fotbalisti la spital, are si o explicatie despre jocul dur al adversarilor: „Rarora are in lot peste 30 de jucatori. Din acest motiv, fiecare fotbalist incearca sa-si convinga antrenorii ca merita un loc in echipa, folosindu-se de orice metode, inclusiv jocul dur, pentru a se impune. Sint multumit insa ca mi-am testat jucatorii in compania unui echipe valoroase, care va face o figura frumoasa in campionat.“

„GP“ Calafat a evoluat in confruntarea de ieri in urmatoarea distributie: Combei (Barbu, Duta) – G. Oprea (Gheorghe), Cita (Troaca), Dumitrascuta – Dita (Baltaretu), Iancu (Stancu), Coltatu (I. Matei), Ailenei (Stoica) – Carsin (Ionel), Epure (Stere), L. Matei.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS