13.7 C
Craiova
miercuri, 15 mai, 2024
Știri de ultima orăSportCutremur la Universitatea: sase jucatori au fost dati afara

Cutremur la Universitatea: sase jucatori au fost dati afara

• Costica Stefanescu va fi director tehnic • In aceasta seara sint asteptati la Resita trei fotbalisti brazilieni

Oltenii au avut ieri o singura sedinta de pregatire, care s-a desfasurat dimineata, pe terenul stadionului „Mircea Chivu“. Astazi, de la ora 11.00, este programat al treilea meci de verificare din aceasta perioada, cu UMT, tot pe arena „Mircea Chivu“.

Conducerea tehnica a Universitatii a renuntat la serviciile urmatorilor sase jucatori aflati in pregatiri la Resita: Bogdan, D. Tudor, C. Dobre, Baldovin, C. Dinu si Silvasan. De fapt, intuisem cu citeva zile in urma ca in lot se va produce un asemenea „scurtcircuit“, majoritatea dintre cei exclusi neacceptind sa le fie micsorate contractele. Pe de alta parte, se observa ca toti cei sase jucatori dati afara sint practic „investitiile“ lui Gigi Netoiu si acesta poate fi un alt motiv pentru care s-a renuntat la serviciile lor. Problema ar fi ca, exceptindu-l pe Baldovin, ceilalti cinci sint inca sub contract cu Universitatea si, daca nu au chef sa plece, clubul este obligat, in mod normal, sa le achite integral ratele viitoare. In acelasi timp, in lotul oltenilor au aparut trei jucatori de la CSM Resita: C. Nica, S. Ciocoi si R. Miclea, ei fiind, alaturi de Dunareanu si D. Zaharia, noutatile certe ale Universitatii.

Asupra celorlalti doi fotbalisti aflati si ei in cantonamentul din Valea Domanului – portarul A. Sarici (sosit ieri dupa-amiaza in cantonamentul de la Resita) si E. Dica (Pandurii Tirgu Jiu) – o decizie finala urmeaza a fi luata in aceasta perioada. In aceasta seara sint asteptati la Resita si trei fotbalisti brazilieni, Renato Jans, Marcio Silva Martins si Leandro Alves Da Cunha. Peste citeva zile, acestora li s-ar putea adauga si un fotbalist originar din Anglia, dar care evolueaza in Australia.

Saptamina viitoare, oltenii vor efectua un turneu de pregatire si jocuri de verificare in strainatate, dupa toate probabilitatile in Austria. In sfirsit, Costica Stefanescu a acceptat oferta conducerii clubului de a fi director tehnic.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS