16.7 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportVoinea si Pavel, in mansa secunda

Voinea si Pavel, in mansa secunda

Jucatorul roman de tenis Andrei Pavel s-a calificat in turul al doilea al turneului ATP de la Stuttgart, dotat cu premii in valoare de 500.000 de dolari. Pavel, cap de serie numarul cinci, s-a impus in prima runda, cu scorul de 6-3, 1-6, 6-3, in fata tenismanului slovac Dominik Hrbaty. In runda urmatoare, Pavel va juca impotriva cistigatorului partidei dintre francezii Julien Boutter si Julien Varlet.

In turul al doilea al turneului de la Stuttgart s-a calificat si Adrian Voinea, care l-a invins in prima runda, cu scorul de 6-4, 6-2, pe tenismanul francez Anthony Dupuis. In runda urmatoare, Adrian Voinea il va intilni pe cistigatorul meciului dintre spaniolul Alberto Martin si germanul Rainer Schuettler, cap de serie numarul 7.

Pentru calificarea in runda secunda, jucatorii romani vor primi fiecare un cec in valoare de 7.750 de dolari si trei puncte ATP. Alte rezultate inregistrate in primul tur al competitiei de la Stuttgart: Felix Mantilla (Spania) – Jens Knippschild (Germania) 6-3, 6-1; Lars Burgsmuller (Germania) – Bjorn Phau (Germania) 7-6 (7/4), 6-4.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS