14.7 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportPrimul amical, prima victorie

Primul amical, prima victorie

Calafetenii vor disputa in aceasta saptamina inca trei jocuri de verificare

Aflata in cantonament la Govora, divizionara C Scoala de Fotbal „Gica Popescu“ Calafat, fosta Dunarea, a disputat ieri un prim meci de verificare din actualul sezon competitional. Elevii lui Marian Bicu au invins, cu scorul de 4-2 (2-2), formatia Oltchim Rimnicu Vilcea. Golurile calafetenilor au fost marcate de Epure, Carsin, Ailenei si Stere.

In partida disputata la Rimnicu Vilcea, pe stadionul „Oltchim“, tehnicianul doljean a folosit urmatoarea distributie: Barbu (Duta, Combei) – Dita, Gheorghe (Oprea), Cita, Troaca (Dumitrascuta) – Ailenei (Stoica), Iancu (Popa), Carsin (Ionel) – Epure (Stere), L. Matei, Coltatu (I. Matei). Desi Bicu perfectase inca un amical pentru simbata trecuta, in compania celor de la Minerul Berbesti, acesta a fost anulat, deoarece adversarii calafetenilor au anuntat in ultima clipa ca nu vor sa mai joace.

In aceasta saptamina, calafetenii vor disputa inca trei jocuri de verificare. Primul dintre ele este programat miercuri, in compania celor de la Rarora Mateesti, iar cel de-al doilea se va disputa joi, adversara calafetenilor fiind o alta divizionara C, FCM Rimnicu Vilcea. In fine, vineri dimineata Bicu si elevii sai vor reveni acasa, nu inainte de a juca si cu UFC Electro. Meciul este programat vineri, de la ora 10.30, probabil pe stadionul din Lunca Jiului.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS