20.6 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportGilortul este in cautare de jucatori

Gilortul este in cautare de jucatori

Recent promovata in Divizia B, echipa de fotbal din Carbunesti se confrunta in aceasta perioada cu dificultati din punct de vedere al efectivului. Dupa ce a inceput returul campionatului trecut cu 19 jucatori, la reunirea lotului Gilortului s-au prezentat doar 14 dintre fotbalistii care au evoluat in sezonul 2001/2002.

Unul dintre cei mai buni jucatori din retur, Mutiu, se afla acum in Grecia pentru a sustine probe de joc, un alt fotbalist este plecat in Olanda, iar alti citiva jucatori au renuntat intre timp la fotbal. Avind in vedere ca o parte dintre componentii lotului sint inca suspendati de FRF, principala preocupare a tehnicienilor de la Carbunesti este acum completarea lotului. Imediat dupa instalarea lui Nicolae Negrila pe banca tehnica a echipei a fost demarata si actiunea de selectie a unor noi jucatori. In prima saptamina de pregatiri s-au aflat in probe la Carbunesti sase jucatori, iar incepind de astazi sint asteptati si altii.

O alta problema pe cale de rezolvare la Carbunesti este aceea a bazei materiale si a tribunelor stadionului.

Daca in ceea ce priveste vestiarele si terenul, situatia s-a rezolvat, tribunele sint in constructie la schela din localitate, urmind ca pina la inceperea campionatului sa fie montate la teren.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS