12.8 C
Craiova
sâmbătă, 11 mai, 2024
Știri de ultima orăSportSe reorganizeaza centrul de copii si juniori al Universitatii

Se reorganizeaza centrul de copii si juniori al Universitatii

Ieri, presedintele Consiliului de Administratie al Universitatii, Dinel Staicu, si prim-vicepresedintele Costel Mitrita au poposit pentru aproximativ o ora in sediul prefecturii. Costel Mitrita a explicat:

„Am discutat despre viitoarea societate pe actiuni, cit si alte probleme legate de organizarea profesionista a clubului. Tin sa subliniez profesionista, deoarece acestea sint intentiile noastre. Printre alte probleme, am informat si am solicitat avizarea unui proiect mai vechi de al meu, acela de a infiinta un centru de copii si juniori reprezentativ. Centrul urmeaza sa fie sprijinit logistic de decanul FEFS, Ion Rinderiu. Cei de la FEFS vor decide numirea antrenorilor si vor organiza selectiile. Ovidiu Drinceanu a declinat oferta noastra, de a fi coordonator al centrului, el preferind sa antreneze echipa Minerul Motru. Va fi, de fapt, o reorganizare a acestui centru. Deja am perfectat actele privind inchirierea bazei «Constructorul» din Lunca Jiului. I-am propus decanului Rinderiu sa accepte functia de presedinte onorific si se pare ca a facut-o. FEFS va elabora si coordona intreaga strategie a centrului. Se intelege, centrul va fi subordonat clubului Universitatea, jucatorii fiind ai clubului.“

Presedintele Dinel Staicu a completat: „Cine nu are un centru de copii si juniori nu are viitor! Intentionam sa facem la Universitatea o scoala de fotbal, o pepiniera in adevaratul sens al cuvintului“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS