20.6 C
Craiova
marți, 14 mai, 2024
Știri de ultima orăSportRevolutie in Cetatea Baniei

Revolutie in Cetatea Baniei

Gata, a venit circul in Banie! Nici nu avu olteanul timp sa se bucure pe de-a-ntregul ca s-a gasit un om care sa aduca echipa acasa, ca se si apuca Dinel Staicu, actualul proprietar al Universitatii, sa-si publice ideile despre jocul de fotbal.

Dupa ce la Resita a dat un adevarat regal, sfatuindu-si jucatorii sa invete cit mai bine pasa cu calciiul sau sa se schimbe atacantii cu fundasii atunci cind unii sau altii obosesc, dupa ce in timpul razboiului cu Gigi Netoiu a declarat ca, daca va prelua Universitatea, echipa va evolua negresit dupa model italian, Staicu le-a dat miercuri o adevarata lectie celor care mai credeau ca fotbalul este in esenta simplu daca slujitorii sai au si un dram de talent.

Prin urmare, Dinel Staicu a declarat in fata camerelor de luat vederi ca, in opinia Domniei sale, triunghiul acela care se formeaza la un moment dat dintr-un mijlocas si doi atacanti trebuie musai modificat cind interesele echipei o cer prin sacrificarea respectivului mijlocas. Si, ca doar nu era sa joace cu un om mai putin, Dinel ar introduce in acel virf al triunghiului inca un atacant pentru ca actualului patron al Universitatii, un tip care a recunoscut ca multe dintre aceste „mutari“ le-a preluat din sah, un sport inrudit pesemne cu fotbalul, ii place riscul.

Apoi, gindindu-se si la confortul jucatorilor atunci cind nu sint pe teren, Dinel Staicu a marturisit ca nu ar fi rau ca pe caldura asta sa monteze niste vestiare in aer liber pentru ca baietii sa nu se inabuse in alea inchise.

Ne oprim deocamdata aici, desi, cu siguranta, Dinel Staicu ne va desfata si cu alte idei originale pe care, daca va reusi cineva vreodata sa le puna cap la cap si sa le aplice, va revolutiona cert fotbalul.

Pe de alta parte, sesizam ca actualul proprietar al Universitatii tinde sa se inconjoare de „elefanti“ – asta am preluat-o de la Gigi Netoiu – si de tipi fara nici o legatura cu fotbalul, nereusind sa prinda in schema, asa cum promisese odata, gloriile „Craiovei Maxima“. Judecind astfel, Dinel Staicu greseste de aceasta data si s-ar putea ca, la un moment dat, lumea sa-i spuna ca nu este cu nimic mai breaz decit Gigi Netoiu.

Si ar fi pacat sa se intimple astfel cind scaparam cum scaparam de Comandant…

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS